Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy lehet ilyen 1 tanár?

Hogy lehet ilyen 1 tanár?

Figyelt kérdés

Szóval vannak jó-rossz tanárok az iskolákban.

Minálunk szerencsére sok a jó,de ma az egyik(rossz)

teljesen felidegesített!Folyton masszírozni kell órán,és még ő dumál nekem!>:/Szóval ma:

Nyugodtan ülök óra előtt,egy fiú(aki nekem tetszik és elvileg én is neki)odaült mellém a haverjával(ő is a barátom)!Elkezdődött az óra...!Hirtelen a tanár engem szólít fel olvasni....elolvastam....!HIRTELEN kikiabálja mindenkinek "Óóó a kis szerelmes olyan aranyos,hát nem olyan mint aki szerelmes?"Ez teljesen égő volt nekem!#:(

még ha igaz is,de nem mutattam ki olyan voltam,mint máskor!Most engem az háborít fel,hogy nekünk kell masszírozni,és még van képe mindenki előtt leégetni!

nem beszélva róla rossz napom volt:

1Valaki eltépte a könyvemet ami azé a tanáré aki idegesít!

2Eltört 2 hajpántom(kivégezve találtam azt is meg!

2014. szept. 24. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De ez tényleg nem normális. A szüleid tudják? Szólj az igazgatónak, ha az sem segít akkor akár rendőrségre is lehet menni. Az igazgatóhoz tudsz egyedül is, vagy osztálytársaiddal csoportban menni, remélhetőleg a szüleid is segítenek, ha nem, és az igazgató sem tesz semmit akkor tényleg feljebb kell lépni, ha kell, írj, segítek.
2014. szept. 24. 18:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem is volt még általánosban egy hasonló tanárom, ki is akasztott. De ma már szerencsére egy normális gimibe járok, ahol normális tanárok tanítanak, úgyhogy nincs ilyen gond.

Ami pedig a kérdésedet illeti....

1.) Nem masszíroztathatná így magát veletek, mert a diákjainak nem ez a feladata! És főleg nem kötelezhet rá senkit. Szerintem ez egy elég undorító dolog részéről. Kérje meg a feleségét, az masszírozgassa vagy ne adj' úr isten menjen masszőrhöz, de ne az iskolában végeztessen ilyeneket a diákjaival!!

2.) Ahhoz joga van, hogy olyanokat mondjon, hogy "kis szerelmes, olyan mintha szerelmes lenne", stb., csak épp az már egy más kérdés, hogy ezzel mennyire meg tudja alázni a diákokat. Normális, rendes tanár ilyet nem tesz. (Jó, persze ha mondjuk xy beszélget a padtársával, akkor rájuk lehet szólni úgy, hogy "nem most kell udvarolni", stb., de ez teljesen más tészta.) Ez esetben az érzelmeidet "figurázta ki", és számodra ez megalázó volt - jogosan. Nem lenne hozzá semmi köze, úgyhogy nem is kéne ilyeneket mondania, főleg nem premier plán az egész osztály előtt. De hát ez már intelligencia kérdése.

Szerintem többen, összefogva szóljatok szülőknek, ők is összefogva menjenek be és beszéljenek ezzel a tanárral (vagy az osztályfőnökkel is). Aztán ha így nem működik, akkor közös erővel (szülők, diákok együtt) beszéljetek az igazgatóval.

18/L

2014. szept. 24. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:

"nem beszélva róla rossz napom volt:

1Valaki eltépte a könyvemet ami azé a tanáré aki idegesít!

2Eltört 2 hajpántom(kivégezve találtam azt is meg!"

Micsoda tragédiák :D

Elmeséljem, milyen rossz napja van annak, aki épp megtudta, hogy halálos beteg ő vagy egy rokona, esetleg elvesztette egy rokonát, vagy egész nap azon merengett, bárcsak még ott volna neki a családja... vagy esetleg azon izgult egész nap, a 9 órás műszakjába, hogy csak ki ne vágják? :)

2014. szept. 27. 14:42
 14/14 anonim ***** válasza:
A helyesírásodra és a fogalmazásodra no comment,de ettől függetlenül egyetértek veled.Békéscsabai a suli? :D Ismerős a tanár..Legközelebb mikor masszíroztatni akar,mondd meg,hogy nem fogod megmasszírozni.Nem vagy se cseléd,se kitartott k..va,hogy azt csináld,amit mond.
2014. szept. 27. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!