Ez miért van? Hogyan tudnám leküzdeni?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy amikor suliban engem hívnak ki felelni, rettentően el kezdek izgulni (nem azért, mert nem tudom az anyagot), szaporábban ver a szívem, nagyon gyorsan veszem a levegőt... Hangos olvasásnál is ugyanez történik, rettegek órákon, hogy ne engem szólítsanak fel, és ez már nagyon idegesít, mit tudnék tenni?2014. szept. 19. 19:24
1/3 anonim válasza:
Hát sajnos vannak ilyen emberek.De ha sokszor gyakorlod a szereplést akkor idővel ez javulni fog.Gyakorold a családod előtt a szereplést vagy barátaid előtt.Ha esetleg emiatt beégnél fogd fel viccnek és akkor a többiek sem égőnek fogjak titulálni.Hajrá:)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Nagyon szeretném már leküzdeni, de sajnos egyáltalán nem könnyű. :(
2014. szept. 19. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!