Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnám ezt leküzdeni? 15/L

Hogyan tudnám ezt leküzdeni? 15/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítségeteket kérem, úgy érzem most már ezt egyre nehezebben tudom elviselni.

Úgy kb 2 éve voltam több hónapon keresztül feleslegesen szerelmes egy senkiháziba....Azóta is nagyon haragszom magamra amiért szóba álltam vele, és ennek a hülyeségemnek most nagyon iszom a levét.....Ugyan is akkoriban rengeteg önbizalmam volt és bátorságom. Viszont amióta megaláztak, ez a rengetek bátorság és önbizalom elmúlt. Most ismét tetszik egy fiú,akivel jóban vagyok. Szoktunk beszélgetni is bár ritka eset, de akkor mindenről.

Eddig még nem is tűnik furcsának a helyzet.....Viszont egy pár nappal ez előtt felmerült bennem egy kérdés, amit nem mert neki feltenni....Amikor meg volt bátorságom hozzá, és elhatározott voltam akkor ez úgy 3 másodperc alatt elmúlt....

Elegem van abból,hogy nincs bátorságom egy egyszerű kérdésfeltevéshez sem.....Nem tudom orvosolni a problémát...Segítsetek!!! Hogyan tudnék ez ellen tenni?

2014. júl. 9. 21:24
 1/2 anonim válasza:

Ezt mindenképp magadban kell lerendezned,önerőből.

Ismerem az érzést, de jó úton haladsz ha ezt beláttad és tenni szeretnél érte.Még fiatal vagy, sok dolog áll előtted, ez az egész csak megerősít téged.Az eleje nehéz, fel kell tudni állni.Tudom ez most szent szövegnek hangzik és én is annak venném de ez tényleg így van.Később esetleg még hálás is leszel annak, hogy ő volt az életedbe mert ha nem lett volna akkor nem lennél lelkileg olyan erős amilyen ezután leszel majd.

A legfontosabb, hogy ne haragudj magadra! Nem szabad!Nem hibáztál! Ilyen feltétellel senkihez sem lenne szabad hozzászólni aki idegen:) Nem tudhatod, hogy jó sül majd ki vagy rossz...szóval semmiképp ne bánd utólag (persze alap járaton bánja az ember,de próbáld pozitívan bánni: D)

Szerintem használd ki a nyarat,feledd a rosszat,foglald el magad,lépj ki a házból,strandozz,tereld a gondolataidat és barátkozz ezerrel:)

Ha gondolod akkor segítek vagy meghallgatlak szívesen:)

2014. júl. 9. 21:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat, nagyon jól esett!

Igazából erről még nem beszéltem nagyon senkinek, elfojtottam magamban, ugyan is ezt láttam jónak....

De mint ahogy a fentiekben is leírtam, pont a jónak az ellentéte.

Télleg nagyon köszönöm a válaszodat, most egy kicsit meg könnyebbültem!

2014. júl. 9. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!