Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy lehet ilyen 1 tanár?

Hogy lehet ilyen 1 tanár?

Figyelt kérdés

Szóval vannak jó-rossz tanárok az iskolákban.

Minálunk szerencsére sok a jó,de ma az egyik(rossz)

teljesen felidegesített!Folyton masszírozni kell órán,és még ő dumál nekem!>:/Szóval ma:

Nyugodtan ülök óra előtt,egy fiú(aki nekem tetszik és elvileg én is neki)odaült mellém a haverjával(ő is a barátom)!Elkezdődött az óra...!Hirtelen a tanár engem szólít fel olvasni....elolvastam....!HIRTELEN kikiabálja mindenkinek "Óóó a kis szerelmes olyan aranyos,hát nem olyan mint aki szerelmes?"Ez teljesen égő volt nekem!#:(

még ha igaz is,de nem mutattam ki olyan voltam,mint máskor!Most engem az háborít fel,hogy nekünk kell masszírozni,és még van képe mindenki előtt leégetni!

nem beszélva róla rossz napom volt:

1Valaki eltépte a könyvemet ami azé a tanáré aki idegesít!

2Eltört 2 hajpántom(kivégezve találtam azt is meg!

2014. szept. 24. 16:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy masszírozni kell a tanárt?

Szólj a szüleidnek, vagy osztályfőnöknek, igazgatónak, hogy nem azért kapja a pénzét, hogy veletek masszíroztassa magát, menjen szalonba.

Milyen viselkedés ez?

2014. szept. 24. 16:51
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Henike neked egy rendes magyar tanár kell aki megtanít fogalmazni legalább egy érthető szinten.
2014. szept. 24. 16:54
 3/14 A kérdező kommentje:
Ma nagyon felidegesített!Egyszer már jött be szülő panaszt tenni,de nem reagált rá mindig ez van!:(Nemrég hívott,teljes erőből nyomtam meg neki(hogy fáljon neki már valami)erre "fúú de jól csipked!"Ennek semmi nem fáj?Acélból van a bőre vagy mi?O.o
2014. szept. 24. 16:55
 4/14 A kérdező kommentje:
Kedves második:Rohadtul nem érdekel a te véleményed haza lehet menni!;)Tudod siettem,mivel Őfelségének nagyon kell tanulni,mert velem mindig kicseszik!:)
2014. szept. 24. 16:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha veled mindig kicseszik, akkor minek masszírozod? Mondd meg, hogy ötösért masszírozol ezután.
2014. szept. 24. 17:00
 6/14 anonim ***** válasza:
Ezt a tanárt azonnal el kellene tiltani a szakmájától.
2014. szept. 24. 17:01
 7/14 A kérdező kommentje:
Mert "Kötelező"!:/Arra nincs merszem,mert a végén még bevág 1 egyest! Múltkor hívott misére-gyónni amire szintén kötelező volt menni.Nem mentem,mert beteg lettem,és ma kérdezi miért nem voltam ott?Elmondom neki elkezdi:Persze!én is beteg lennék ilyenkor!:@
2014. szept. 24. 17:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Jajj, azért masszírozod, mert ha nem akkor egyest kapsz. Az iskolában a tanulmányt kell osztályozni, fegyelmezési szándékból nem adhat jegyet. Egyébként perverz. Menj vele az igazgatóhoz, ha ő nem tesz semmit akkor a rendőrségre.
2014. szept. 24. 17:07
 9/14 A kérdező kommentje:
Csak,már unom,és több osztály is mondta már nekünk hogy velük is masszíroztassa magát!:(
2014. szept. 24. 17:09
 10/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó:

Félreérted!Én nem erre gondoltam hogy bevág 1 eggyest!

Hanem erre a válaszra:

"Mondd meg, hogy ötösért masszírozol ezután."

2014. szept. 24. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!