Úgy érzem utál a tanárom. Szerintetek mit tegyek?
8.-os tanuló vagyok. Az osztály legjobb tanulója .
Úgy érzem,hogy a Földrajz és egyben Matek tanárom (pasas) utál. 4éve tanít engem.
Lányok közül csak velem ordít. Pedig igyekezek mindent jól csinálni, de ő mindenben a hibát keresi.
Pénteken nem voltam suliba és ma nem volt kész a házim. Kérdeztem osztálytársaimat,hogy van e házi vagy csináltunk e valamit órán és ők azt mondták,hogy semmit..
Erre az a kecsketanár velem ordított,hogy elkérhettem volna. Meg dolgozatot íratott velünk közbe meg azt sem tudtam miről van szó.
Legszívesebben leütöttem volna, de valamiért nem merek neki beszólni. Aztán odament az osztályfönökömhöz,hogy ő én rám haragszik..
Mindenki rossz volt, de rám haragszik.xd
Szerintetek elmondjam anyukámnak? :/
Ha elmondom,akkor egyből felmegy a suliba veszekedni..és akkor még rosszabb lesz a helyzet:((
De ha nem mondom el,akkor meg...nemtudom mi lessz:/ enni sem bírok, annyira rosszul érzem magam..
Az o.fönököm azt mondta,hogy nekem van igazam..
Egyébként az összes gyerek és tanár utálja ezt az embert.. Nem is értem minek tanít itten.. Álandóan cigányozik,közmunkásokról beszél. Meg hogy ásnak egy nagy gödröt bele rakná az ilyen embereket és sorba lelövöldözné.
Úgy csúfoljuk,hogy Kecske. Mert hogy mindene ősz, meg fehér még a szakálla is. Még anyukámat is tanitotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!