Tanárnak és diáknak milyen jogai vannak? Eléggé úgy érzem, ez jogsértő volt a tanárom felől, részleteket bent találtok. Hogyan léphetek fel a jogaimért?
Figyelt kérdés
Órán telefont használtam, mellyel sem a társaimat, sem az órát nem zavartam.
A tanár elkérte a telefonom, aminek eleget tettem.
A tanár sem az óra, sem a tanítási nap végén nem adta vissza a telefonom.
Ez még a gyengébbik, kevésbé érdekes rész.
A tanár elolvasta a telefonom, az óra folyamán többször, illetve felolvasta diáktársaim számára, üzeneteimet, névvel, stb.
Úgy gondolom, hogy ehhez egyáltalán nincsen joga.
Én, illetve a tanár milyen jogokat sértettünk ezzel, mit tudok a tanár ellen tenni?
2013. okt. 9. 16:13
1/4 anonim válasza:
Azért nem szép dolog telefonozni, de ez kicsit brutál hogy felolvassa az üzeneteidet. Szerintem szólj az igazgatóságon, mond el hogy hibáztál és telefonoztál de ez több a soknál.
2/4 A kérdező kommentje:
Azért középiskolában egy hónap híján 18 évesen ezt így?
Miután dolgozom, főnököm sem tud elérni, illetve senki..
2013. okt. 9. 16:36
3/4 anonim válasza:
Középiskolában órán akkor sem használunk telefont, ha senkit sem zavarunk vele. A tanár meg visszaadja legkésőbb nap végén, és nem olvassa el az üzeneteket. Szóval zsák a foltját. Szerintem állj elé, mondd meg, hogy bocsánatot kérsz, és szeretnéd, ha visszaadná a telefonod.
4/4 anonim válasza:
Pontosan a számból vette ki az előző a szót, én is azt akartam írni, hogy zsák a foltját, mind a ketten nagyon helytelenül jártatok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!