Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Melyik tantárgyat utálják a...

Melyik tantárgyat utálják a legtöbben?

Figyelt kérdés

Én személyesen a nyelvtant :D meg a tornát, a 42,5 perces bemelegítéssel 2,5 perc egyébbel... :(

A többivel nem is lenne bajom! :)

2014. szept. 16. 19:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Kémia, mert minden tanárom rohadt hülye volt, ráadásul még szigorú is. Pedig amúgy a tantárggyal nem lenne bajom.

Földrajz, nem tartom túl hasznos dolognak, inkább tanulni kell, mint megérteni.

2014. szept. 16. 22:16
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
ofő :DD meg fizika
2014. szept. 16. 23:47
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Én a matekot utálom...
2014. szept. 17. 18:58
 24/29 A kérdező kommentje:

Mit etettek ti, hogy utáljátok a fizikát, meg a kémiát???

A leg logikusabb és legfontosabb tantárgyak egyike mindkettő!

A jól kereső emberek (átlagemberek, mert a különleges esetek nem érdekelnek, mert nem utánozhatók... ,) döntő többsége abból él, amit fizikából, kémiából, matematikából tanult. A többiből nem lehet megélni, kivéve pl.: tolmács

Ne vegyétek sértésnek, tudom, hogy milyen, amikor egész órán nem értesz semmit, és csak remélni tudod, hogy nem hívnak ki a táblához. Meg amikor hülye tanár tanít... Szerencsére mostanában normális tanáraim vannak.

2014. szept. 17. 21:12
 25/29 A kérdező kommentje:

Bocs az előbbiért! Igazából csak egy közvélemény-kutatás féleséget akartam végezni, és ez sikerült is! :)

Köszönöm a válaszaitokat! Számomra mind hasznosak voltak!!! Bejelöltem mindet hasznosnak! ;)

2014. szept. 17. 21:17
 26/29 anonim ***** válasza:

Az én osztályomban a többség a fizikát utálja. Meg a matekot, amíg volt matekunk, mert már hálistennek nincs.:D

Én speciel a kémiát utálom a legjobban. De attól, hogy valaki utál egy tantárgyat, az nem jelenti azt, hogy teljesen hülye is belőle. Én igaz, több-kevesebb szenvedéssel, de 5-ösre lettem lezárva tavaly kémiából. Ettől függetlenül hányni tudnék tőle.

2014. okt. 4. 19:03
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
matek,fizika,kémia:D+a teljesen fölösleges tantárgyakat,amik miatt olyan magas az óraszámunk(állampolgári ismeretek,tánc és dráma,művtöri,média).
2014. okt. 6. 22:54
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Testnevelés. Szeretek mozogni (napi szinten sétálok pár km-t) amúgy, de a tanárt se kedvelem, meg az óra színvonala is gáz
2014. okt. 9. 21:03
 29/29 anonim válasza:
Azokat, amiket nem én választok...
2015. márc. 16. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!