Melyik tantárgyat utálják a legtöbben?
Én személyesen a nyelvtant :D meg a tornát, a 42,5 perces bemelegítéssel 2,5 perc egyébbel... :(
A többivel nem is lenne bajom! :)
Kémia, mert minden tanárom rohadt hülye volt, ráadásul még szigorú is. Pedig amúgy a tantárggyal nem lenne bajom.
Földrajz, nem tartom túl hasznos dolognak, inkább tanulni kell, mint megérteni.
Mit etettek ti, hogy utáljátok a fizikát, meg a kémiát???
A leg logikusabb és legfontosabb tantárgyak egyike mindkettő!
A jól kereső emberek (átlagemberek, mert a különleges esetek nem érdekelnek, mert nem utánozhatók... ,) döntő többsége abból él, amit fizikából, kémiából, matematikából tanult. A többiből nem lehet megélni, kivéve pl.: tolmács
Ne vegyétek sértésnek, tudom, hogy milyen, amikor egész órán nem értesz semmit, és csak remélni tudod, hogy nem hívnak ki a táblához. Meg amikor hülye tanár tanít... Szerencsére mostanában normális tanáraim vannak.
Bocs az előbbiért! Igazából csak egy közvélemény-kutatás féleséget akartam végezni, és ez sikerült is! :)
Köszönöm a válaszaitokat! Számomra mind hasznosak voltak!!! Bejelöltem mindet hasznosnak! ;)
Az én osztályomban a többség a fizikát utálja. Meg a matekot, amíg volt matekunk, mert már hálistennek nincs.:D
Én speciel a kémiát utálom a legjobban. De attól, hogy valaki utál egy tantárgyat, az nem jelenti azt, hogy teljesen hülye is belőle. Én igaz, több-kevesebb szenvedéssel, de 5-ösre lettem lezárva tavaly kémiából. Ettől függetlenül hányni tudnék tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!