Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a legtöbben...

Miért van az, hogy a legtöbben elítélnek azért, mert metált hallgatok?

Figyelt kérdés
Nem az ilyen hülye Mr.Bukta szarokat,meg a pop szemetet,hanem Rock-ot és Metált.
2014. aug. 8. 14:55
1 2
 1/11 anonim válasza:
Hát ez mindenki ízlés kérdése, szerintem ha fiú vagy akkor főképp nem értem... De ha viszont lány vagy akkor közlöm veled hogy azért ítélnek el mert ők nem szeretik...(főleg a plázacicák:) )
2014. aug. 8. 15:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok,viszont körülöttem is inkább ilyen jóló slag meg mittudom én milyen magukat gettósnak képzelő idióták vannak.Összesen kb 10 olyan ismerősöm van,akinek hasonló az érdeklődési köre
2014. aug. 8. 15:09
 3/11 anonim ***** válasza:
azért van, mert nem tudják mi a jó :-D
2014. aug. 8. 15:11
 4/11 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük. Megvan vagy meglesz neked is a külön kis metálos társaságod. Ott majd nem néznek hülyének, de jobb ,ha megszokod, hogy a társadalom, főleg a pisisek ,kilökik maguk közül azt, aki nem olvad be.
2014. aug. 8. 15:26
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Én rockot is hallgatok néha, meg úgy általában mindent, ami tetszik, de azt vettem észre, hogy hetente többször megjelenik itt egy rocker, feltesz egy ilyen miért ítélnek el kérdést, aztán fogadja a válaszokat, amik tartalma röviden ennyi:mindenki hülye,a többi zene sz@r, de mi, mi aztán különbek vagyunk.

Nem akarok itt általánosítani, de a rockerek többsége leszól minden más zenét.Mr.Bustát meg a többieket én is utálom, de amúgy más zenékkel nincs bajom.És ha nem tetszik akkor nem hallgatom, kész levanszarva, nem rinyálok hogy milyen egy f%s.

És aki itt magára ismer, gondolkozzon el:a dupstepesek pl át szoktak jönni ócsárolni a rockot? Nem? Vagy bárki más jött? Kur₩áranem.Szóval...Tudom hogy ez is le lesz pontozva hurrogva, lecseszve,meg minden amit el lehet követni, nem érdekel, gondolkozzatok el ezen.És ne csak a fent említettek, hanem mindenki, akár magára ismert, akár nem.

A zene egy nagy gyűjtőcsoport, aminek mind tagjai vagyunk, csak kisebb klikkekre oszlunk!De attól egy nagy csoportba tartozunk, ne utáljuk se egymást, se a másik zenéjét!

2014. aug. 8. 15:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz,de amikor én Rockot hallgatok,folyton jönnek a dupsteppesek oltogatni,hogy jujj mi ez a szar...
2014. aug. 8. 15:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Azert mert tipikus hogy elítélik akinek egyénisége van, vagy nem azt hallgatja hogy ki hogy b@.ssza ketté a rivális zenész anyját.

Nyugodj meg helyén van az izlésed. Én is majd meghülyülök, saját korosztályomban mindenki essemmen meg JB -n nevelkedik. Csak nálam idősebbek között találok egy két olyan embert, akik nem fikázzák az izlésem. De az is a 20-30 as korosztály .

Egyszerűen most menő leszólni a jó zenét.

2014. aug. 8. 15:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Te is ugyanúgy elítéled őket a zenei ízlésük miatt... Ha kölcsönös a dolog, akkor mi itt a baj?
2014. aug. 8. 15:41
 9/11 anonim ***** válasza:
ha ezzel nyitsz, törvényszerű. kölcsönös tisztelet.
2014. aug. 8. 16:54
 10/11 anonim ***** válasza:

A legtöbben azt hiszik, hogy a metál valami agresszív és durva dolog. Nekem is sokszor mondják, hogy egy szép lánynak nem ilyen zenét kellene hallgatnia, hallgassak valami vidámabbat, frissebbet. Ilyenkor mindig türelmesen elmagyarázom, hogy a zene, amit hallgatok, boldoggá tesz engem, volt, akinek lefordítottam egy-két szöveget és az illető csodálkozott, hogy milyen tartalmas, mert addig azt hitte, hogy csak csúnya szavak vannak benne.

Aki ezért elítél, az valószínűleg azért teszi, mert nem tudja, mi a metál lényege. Próbálj nyitott lenni, mondd el nekik, miért szereted ezt a zenét és ha ezután is elítélnek, akkor hagyd őket a fenébe. Ha valaki csak amiatt van rólad rossz véleménnyel, mert olyan zenét hallgatsz ami neki nem tetszik, azzal nem is érdemes barátkozni.

2014. aug. 8. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!