Miért van az, hogy a legtöbben elítélnek azért, mert metált hallgatok?
Én rockot is hallgatok néha, meg úgy általában mindent, ami tetszik, de azt vettem észre, hogy hetente többször megjelenik itt egy rocker, feltesz egy ilyen miért ítélnek el kérdést, aztán fogadja a válaszokat, amik tartalma röviden ennyi:mindenki hülye,a többi zene sz@r, de mi, mi aztán különbek vagyunk.
Nem akarok itt általánosítani, de a rockerek többsége leszól minden más zenét.Mr.Bustát meg a többieket én is utálom, de amúgy más zenékkel nincs bajom.És ha nem tetszik akkor nem hallgatom, kész levanszarva, nem rinyálok hogy milyen egy f%s.
És aki itt magára ismer, gondolkozzon el:a dupstepesek pl át szoktak jönni ócsárolni a rockot? Nem? Vagy bárki más jött? Kur₩áranem.Szóval...Tudom hogy ez is le lesz pontozva hurrogva, lecseszve,meg minden amit el lehet követni, nem érdekel, gondolkozzatok el ezen.És ne csak a fent említettek, hanem mindenki, akár magára ismert, akár nem.
A zene egy nagy gyűjtőcsoport, aminek mind tagjai vagyunk, csak kisebb klikkekre oszlunk!De attól egy nagy csoportba tartozunk, ne utáljuk se egymást, se a másik zenéjét!
Azert mert tipikus hogy elítélik akinek egyénisége van, vagy nem azt hallgatja hogy ki hogy b@.ssza ketté a rivális zenész anyját.
Nyugodj meg helyén van az izlésed. Én is majd meghülyülök, saját korosztályomban mindenki essemmen meg JB -n nevelkedik. Csak nálam idősebbek között találok egy két olyan embert, akik nem fikázzák az izlésem. De az is a 20-30 as korosztály .
Egyszerűen most menő leszólni a jó zenét.
A legtöbben azt hiszik, hogy a metál valami agresszív és durva dolog. Nekem is sokszor mondják, hogy egy szép lánynak nem ilyen zenét kellene hallgatnia, hallgassak valami vidámabbat, frissebbet. Ilyenkor mindig türelmesen elmagyarázom, hogy a zene, amit hallgatok, boldoggá tesz engem, volt, akinek lefordítottam egy-két szöveget és az illető csodálkozott, hogy milyen tartalmas, mert addig azt hitte, hogy csak csúnya szavak vannak benne.
Aki ezért elítél, az valószínűleg azért teszi, mert nem tudja, mi a metál lényege. Próbálj nyitott lenni, mondd el nekik, miért szereted ezt a zenét és ha ezután is elítélnek, akkor hagyd őket a fenébe. Ha valaki csak amiatt van rólad rossz véleménnyel, mert olyan zenét hallgatsz ami neki nem tetszik, azzal nem is érdemes barátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!