Melyik tantárgyat utálják a legtöbben?
Figyelt kérdés
Én személyesen a nyelvtant :D meg a tornát, a 42,5 perces bemelegítéssel 2,5 perc egyébbel... :(
A többivel nem is lenne bajom! :)
2014. szept. 16. 19:44
11/29 anonim válasza:
Informatika gyakorlat, 4 óra semmittevés általában... De a matek sem rossz...
12/29 anonim válasza:
én személy szerint a törit ki nem állhatom s a mindennapos tesivel sem vagyok kibékülve...
továbbá nem szeretem a kémiát, fizikát...
14/29 anonim válasza:
Mi bajotok a tesivel???Az a legjobb!!
15/29 anonim válasza:
A környezetemben lévők többsége talán a matekot, illetve az irodalmat nem szereti. Utóbbit végképp nem értem miért... Én pedig a fizikáért nem vagyok oda. Na meg igen, a testnevelés órákat sem szívlelem. De csak azért, mert általában béna vagyok.
16/29 anonim válasza:
Általában azt, amelyik tantárgy tanára a legkevesebb pedagógiai érzékkel rendelkezik.
A tornaórán meg valószínűleg azért áll 42,5 percből a bemelegítés, mert:
1. Nem tudtok viselkedni.
2. Alapvető fizikai teljesítőképességetek konvergál a nullához.
19/29 anonim válasza:
Én a fizikát mert egyátalán nem értem és nem is látom értelmét a tanulásának. ezenkívül a magyart sem szeretem.
20/29 anonim válasza:
Mifelénk a kémia és a fizika nem túl népszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!