Mennyire gáz, ha nézek 1-2 műsort a tv-ben, amiket legtöbben ócsárolnak? Ez baj, ha nekem tetszenek?
Gondolok pl. magyar műsorok közül a Barátok köztre, X-faktor meg ilyen tehetségkutatókra, régebben néztem pl. a Gyanú árnyékábant is.
Filmek közül meg pl. nekem tetszik az Alkonyat című film is, amikről youtuben is elég durva kritikákat találtam, és legtöbb ember ócsárolja.
Milyen dolog, ha szeretem ezeket sok emberrel ellentétben?
Szerintem nem gond, nézzen mindenki azt, amit akar. Neked is biztos lenne véleményed arról, hogy ők mit néznek.
Egyébként szerintem a BK, X, Gyanú árnyékában nem tartozik a "durvább" felhozatal közé (mint pl. VV, Éjjel-nappal BP).
Az Alkonyat és folytatásai (számomra is, pedig fiú vagyok) jó egyszernézős filmek. Nem kell őket komolyan venni, de egyszer arra a 1,5 órára elfoglalnak. Csak divat lett őket szekálni.
Ez nem azt jelenti, hogy nincs vele probléma. Elég súlyos társadalmi kérdésekben akarja suttyomban ráerőszakolni az írónő véleményét a megcélzott korosztályra, ami ráadásul a 12-15 éves lányok. De amíg nem akarod a film hatására így vagy úgy leélni az életedet, addig nincs semmi gáz.
Ez egyébként mindig is így lesz, lesz mindig olyan film, előadó, vagy bármi, ami oké, egy szinten gáz, amit csinál (pl. Justin Bieber, Rebecka Black, stb.), de egy idő után az utálásuk is divattá válik, sok ember gyakran egy számukat sem ismeri, de beáll az utálók sorába, mert akkor mindenki egyet fog vele érteni (és ugye az jó érzés). Közben nem veszik észre, hogy ezzel pont olajat öntenek a tűzre és a hisztijükkel 2x tovább fog tartani az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!