Milyen tulajdonságú emberek tetszenek nektek?
Figyelt kérdés
(Nekem, ha valaki vagány és bátor.)
Nálatok?
2014. febr. 11. 16:27
1/8 anonim válasza:
Szerény, megbízható, jókedélyű.
4/8 anonim válasza:
humuros, vicces (akár szarkasztikus is lehet az a humor)
talpraesett
erős (ezt nem fizikumra értem, hanem egy erős egyéniség)
tájékozott (mármint képben van az élet nagy dolgaival)
megbízható
figyelmes
5/8 piriiiiii válasza:
Értelem, nonanalfabetizmus (írt már életében legalább kétszer postai levelet, és fogott már a kezébe legalább ötször a maga szórakoztatására könyvet (NEM ÚJSÁGOT, MAGAZINT)), humor, filozofálásra való hajlam, jóság, szeretetre- és tiszteletre méltóság, műveltség, zene iránti elhivatottság. rajongás, tolerancia, őszinte érzelmesség.
6/8 anonim válasza:
Érzelmes, művelt (vagy legalább tájékozott), őszinte, megbízható, filozofikus, kedves, tisztel másokat.
7/8 anonim válasza:
Vagány, bátor nekem is szimpi. :) Meg aki kedves, megértő, figyelmes, mgbízható, kapható a humorra, kimondja amit gondol, de vicces formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!