Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy zenész bunkó volt...

Ha egy zenész bunkó volt veletek, annak a zenéit attól függetlenül hallgatnátok még, ha amúgy tetszenek?

Figyelt kérdés
Mondjuk facebookon ráírtatok, tök bunkó volt, vagy akár élőben amikor találkoztatok vele. Ennek ellenére a zenéit hallgatnátok?
2014. aug. 1. 00:46
 1/8 hosszúhajú ***** válasza:
100%
Én nem hiszem. nem tudnám szétválasztani.
2014. aug. 1. 00:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2014. aug. 1. 06:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyobbacska produkció (futtatott zenész), akkor igencsak 100%, hogy valami alkalmatlan ügyfélszolgálatos írt neked rondákat.
2014. aug. 1. 07:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Élőben ha mondjuk nem olyan nagy sztár és koncert után esetleg találkozol vele akkor nem szoktak olyan bunkók lenni, sőt. Természetesen azért hogy ne ijessze el a rajongókat akik a pénzt adják neki. Ha mégis bunkó akkor szerintem nekem nem okozna olyan nagy örömöt a zenéje mint régen. De lehet hogy magamban keresném a hibát, még ha nem is bennem van.
2014. aug. 1. 09:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Jártam már így, magyar zenész. Egy koncert után találkoztam vele, nem volt valami kedves, és tekintettel sem nagyon volt a rajongóira: dohányzott a levegőtlen emberekkel teli helységben.

Nagyon csalódott voltam annak idején.

A zenéjét sem tudtam ugyanúgy meghallgatni, mint azelőtt.

2014. aug. 1. 10:06
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Hogyne hallgatnám. Ha nem tudod elválasztani a művészt a művétől, akkor baj van. Ha a zenéje semmit sem ér, akkor nem hallgatnám újra.
2014. aug. 1. 10:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát..Axl Rose is valami eszméletlenül nagy kö**ög, mégis szeretem a zenéjüket. Amíg a zene jó, nem igazán érdekel a személyisége, nálam teljesen különböző dolog a kettő.
2014. aug. 1. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Valamennyire befolyásolna valószínűleg. Bár nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak. Én 5000es kisvárosban élek, egyszer Sipos F. Tamás volt itt, és nagyon kedves volt, készségesen adott autogrammot.

A Bikini is volt itt többször, volt szerencsém velük egy helyiség tartózkodni, és beszélgetni velük. Olyanok voltak, mint bárki más. Máig őrzöm az aláírt cd-t.

2014. aug. 1. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!