Iskola előtti verekedés? Lehet belőle valami?
Ha az én iskolámban csináljátok ezt, minimum kivágtalak volna mindkettőtöket, bár nem is juthattunk volna eddig, hiszen monitorozva vannak a nebulók.
"Elég ideges lettem, aztán nekimentem és ütöttem ahol értem, aztán amikor földre került még kettőt belerúgtam és elmentem."
Téged minimum feljelentettelek volna a rendőrségen.
(még ha "csak" ütöttél volna okés, még lenyelem rendőrség nélkül, és beérem egy eltanácsolással, de így, hogy még rúgtad is, így tuti rendőrségre mentem volna)
Mázlid, hogy nem nálunk csináltad.
Na nem hiszem el hogy tanár vagy rendben feltételezük hogy az vagy.
A mai fiatalok rosszabak mint a régebiek sokal
Iskola:nem verekedhetsz hogy megvéd magad, nem beszélhetsz vissza ha piszkálnak is ha hivod a tanár egész osztály kiközösit mert miért csináltál ilyen + felbátorodnak, ha roma származásu ak hivja a többieket te verjük meg mert ez eltyepált , mert amikor nincs bent a tanár akkor jönnek.
"A mai fiatalok rosszabak mint a régebiek sokal "
Ez nem így van. A környezet más, és az ingerküszöb, de semmivel sem jobbak, vagy rosszabbak.
"Iskola:nem verekedhetsz hogy megvéd magad, nem beszélhetsz vissza ha piszkálnak is ha hivod a tanár egész osztály kiközösit mert miért csináltál ilyen + felbátorodnak, ha roma származásu ak hivja a többieket te verjük meg mert ez eltyepált , mert amikor nincs bent a tanár akkor jönnek."
Ez pedig normális iskolában nem így van.
Meglehet beszélni a dolgokat, és erőszakmentesen megoldhatóak a konfliktusok. Az erőszak soha nem old meg semmit.
A kérdésben szereplő ifjú titán sem hiszem, hogy megbékélt, hanem most forr a saját vérében, sőt akár még társakat is szerezhet, így bosszulva meg az őt ért atrocitást. Lehet egy csatát megnyersz az erőszakkal, de háborút nem fogsz soha, hiszen egymást éltetik.
Számomra hihetetlen, hogy iskola igazgatója így reagálta le a dolgot. A srác súlyos sérülést is szenvedhetett volna, és csak egy ejnye-bejnye a válasz.... ez így nem okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!