Legviccesebb sulis élményetek/beszólások? :D
Valamiért általánosban és gimnáziumban is sikerült a legviccesebb osztályba kerülnöm, így rengeteg ilyen emlékem van.
Legfeljebb hatodikos lehettem, mikor a farsangi buli hevében (értsd: mint a hülye ugráltam az asztalon valami zenére) kiborítottam egy teli üveg kólát a padlóra. Na, erre az összes osztálytársam egyszerre kezdett el gumicukrokat, krepp papírokat és még kitudja milyen dolgokat dobálni a tócsába. Fél óra múlva, mikor az ofő bejött leszidni minket, a következő végszóval távozott: "...és valaki takarítsa össze az unikornis hányást!" Dőltünk a nevetéstől.
Szintén ugyanezzel az ofőmmel történt meg az, hogy elvitt minket múzeumba. Ezzel nem is lenne semmi gond, csakhogy az egyik csaj megállt cipőt kötni, és egy páran (max. ketten) megálltak, hogy megvárják. Akkor még semmi baja nem volt az esettel. Aztán úgy egy héttel később matekon épp írt a táblára, amikor egyszercsak, mint egy filmben, megállt a keze, megfordult és elkezdett ordítani, hogy mégis mit képzelünk magunkról, hogy a fél osztály lemaradt a múzeumban és blablabla. És ezt így a semmiből. Mi meg csak ültünk megszeppenve, hogy az ofőnk megőrült...
Egyszer valamilyen sport versenyre mentünk hárman és a tanár elvitt minket kocsival. Mivel én voltam az egyetlen lány, így a fiúk előzékenyen átengedték nekem az első ülést. (Pontosabban a tanár rájuk parancsolt, de mindegy...) Lényeg a lényeg, a tanárnak volt egy kisfia, ezért a kocsiban volt egy csomó játék. Az egyik srác egész úton arra panaszkodott, hogy éhes, hanem egyszercsak elnémuLt. A következő percben ordítást, káromkodást és röhögést hallottam. A hülyéje talált egy műanyag almát, és megpróbált beleharapni... :D
Az első gimis osztálykirándulásunk volt a legjobb mind közül. Kezdve azzal, hogy eltévedtünk az erdőben. Egyik osztálytársam felhívott valakit (már nem emlékszem kit). A következő beszélgetést hallottam:"Szia! Segíts, eltévedtünk." "Hol vagytok?" "A bokor mellett." :D Aztán mikor nagy nehezen megtaláltuk a hazavezető utat, nekiláttunk vacsorát főzni. Én krumplit pucoltam, mellettem viszont rögtön a hagyma pucoló brigád foglalt helyet. Hát, ugye elég közel voltam a hagymához, csípte a szemem, rögtön meg is kaptam, hogy én vagyok az egyetlen ember, aki a krumpli pucolástól sír. Este, mikor már az ofő elment aludni, átmentünk a legnagyobb szobába piálni meg felesz vagy merszezni. Mikor már egy kicsit "felszabadultunk", elérkeztek az olyan feladatok, mint a csókold meg xyt és hasonlók. Ugye ha húsz ember egy szobában van, akkor van egy alap zaj, az egyik csaj meg eleve elég halkan beszélt. Tőle kapta valaki azt a feladatot, hogy csókoljon meg, ellenben ő ezt úgy értette, kóstoljon meg, és megharapta a karomat. Akkor ezt nem találtam ilyen viccesnek, de visszagondolva az volt. :D
Minden évben volt igazgatói beszámoló, amit csak úgy kiváncsiságból elolvastunk. Kb. így nézett ki: "Az elmúlt tanévben minden osztálynak javult a magatartás átlaga, kivéve a 10.a-t." "Minden osztályban csökkentek a késések, kivéve a 10.a-ban." és így tovább. Mondanom sem kell, hogy mi voltunk a 10.a...
Az ének tanárt az egész osztály egy emberként gyűlölte, mert tényleg nagyon hülye volt. Egyszer az egyik srác tüsszentett egyet a zenehallgatás alatt, mire elkezdett ordítozni, hogy ne dumáljon bele a zenébe. Sehogy sem akarta felfogni, hogy szerencsétlen csak tüsszentett. Bezzeg mikor a többiek direkt huzigálták a széküket, kattogtatták a tollukat és nevetgéltek zenehallgatáskor, azt meg se hallotta. Mikor a barokkot tanultuk, felállította az egyik barátnőmet és elkezdte, hogy ő most bemutatja vele a barokk táncokat. Szegény csaj meg csak áltt ott, mint valami karó a pasas meg körbetáncikálta.
Most egyelőre ennyi jutott eszembe.
Okay. Egyszer megpróbáltam parkourozni, és hát hol jönnek ilyen hülyeségek nekem, hát az iskolában. Az egész iskola meg olyan mint egy kórház, fehérek a falai, ráadásul mozognak, rezegnek össze-vissza. Na én meg fgom magam, a finom saras cipőmmel, és felugrok a falra, parkour címszó alatt. Nem vettem észre, akkor jött az ofö, és mondja, kikerekdett szemekkel:
-Hát mit csinálsz? Rongálod az iskolát, ezt nem gondoltam volna rólad!
Van egy aranyos tanárunk, szeretjük őt, csak kissé furák a tanítési módszerei egyzser, ideges lett egy osztálytársunkra, mert az kiszaladt a teremből, a tanár meg ideges lett, elég hirtelen haragú. Kiszalad a teremből uccu a diáknak, és az egyik barátnőm meg:
-Gyerünk kapd el tigris!
- Új ,fiatal (26 éves ,férfi) tanár érkezett az iskolánkba.
Az első óra már jól kezdődött:
Az osztály tipikus nagyszájú rosszfiúja egyszercsak óra közepén megkérdezi a tanártól ,hogy kimehet-e wc-re,mert nagyon fosnia kell. A tanár úr kiengedi,néhány perc elteltével vissza is tér,de egy biciklivel amit levág a tanár elé és azt momdja ,hogy: VAN KEDVED TEKERNI,SZÉPFIÚ?
Erre az egész osztály elkezdett röhögni,a legviccesebb pedig az volt ,hogy a tanár úr is jókat röhögött ezen, aztán felvitte az igazgatóiba. :D
- Órán mindenki halál kussban,doga írás közben,egyszercsak egy óriási nagy fing hang hallatszódott.
Erre hatalmas röhögés tört ki,majd amikor mindenki lehiggadt,akkor a tanár felállt és azt mondta:
Nekem most fel kell mennem a tanáriba,de ne puskázzatok!
Erre sutyiban az egyik oszt.társam kikukucskált az ajtón és látta,hogy a tanár a wc-be igyekszik.
Amikor visszatért ,akkor ez a gyerek megkérdezte,hogy :
Tanár úr, jól megkönnyebbült?
Erre a diáknak bevágott 2! szaktanárit.
Az egyik tanárnőnket egyszer azzal szivattuk meg április 1-én,hogy elbújtunk a szekrényekbe ,(mert minden osztálynak a saját termében vannak a szekrényei, csakhogy mi egy másik osztály szekrényeibe rejtőztünk el és 2-en fértünk egy szekrénybe) bejön az ajtón a tanár. Kétségbe esetten kirohan,keresni kezd minket.
Visszajön a terembe,felhívja az igazgatót:
Jajjj Sacikám,hol van a 12. B?
És én pont ekkor ,ezután a mondat után léptem rá egy fingópárnára.
Próbáltuk volna menteni a helyzetet,de nem sikerült .... A tanárnő levágta a telefont a földre (ami szét is esett) és egymás után rántotta ki a szekrények ajtaját.
Hát ... Mindenki(,kivéve a hiányzók) kapott egy szaktanárit.
Ofőnk kitalálta,hogy elviszi az osztályt moziba,mert megérdemeljük,és úgy lett megszervezve,hogy akkor megyünk,mikor vége lesz az össze tanítási óránknak.Ugye mindenkinél ott volt a táskája és az egyik lány osztálytársunk pont abban a házban lakik,ami előtt elhaladtunk,ezért megkérte ofőnket,hogy gyorsan had szaladjon föl és had rakhassa le.A félútnál jöttünk rá,hogy ő mégsincs velünk a lány.Kitaláltuk,hogy visszamegy valaki gyorsan,és megkeresi.Gyalog nagyon sokáig tartott volna,és az egyik lánynál ott volt a biciklije,ezért az osztályból egy fiút visszaküldünk a biciklivel.(A történethez hozzátartozik,hogy a bicikli csupa rózsaszín volt,pillangókkal és szívecskékkel díszítve!:D ) Már odaértünk a mozihoz,de ők még sehol sem voltak.Pár perccel később hatalmas dudálást hallunk,kicsit olyan volt,mint mikor valaki elalszik a dudán,majd ez még kétszer megismétlődött.Odanézünk,az osztálytársunk az út közepén szlalomozik a biciklivel csigalassan,miközben hátul a csomagtartón ült a lány osztálytársunk.Közvetlen mögöttük volt egy hatalmas kamion,és azon kívül még vagy 10 autó.(Hozzáteszem,az az út a város legforgalmasabb útja.) Mindenki szakadt az osztályból,még az ofő is!:D Jah,és nem kis nézőközönsége volt akkor,ott a fiúnak. :DD
Földrajz óra,a tanár nézegeti a naplót,hogy kit hívjon ki felelni,majd végül a padtársamat szólítja ki.Első feladat,mutassa meg Ausztrália nagy szigeteit. Nézi,nézi majd rámutat Brisbane-re és halálkomoly arccal benyögi,hogy Madagaszkár.
Osztálykiránduláson a csendespihenő alatt felhívtuk rejtett számról az ofőt,hogy menjen le a ház elé,pár perc és érkezik a gyros tál.Lement,és több mint 10 percet ott állt,majd valamit dünnyögött,és feljött. :DD
Tudom régi kérdés de leírom .9be ofi bejött helyettesíteni a matek tanárt és azt mondta szabad foglalkozás és pár fiú az osztály"nagymenői" egy idő után elég hangosan beszéltek főleg az egyik fiú
Erre ofi(nő):Gergő kisfiam úgy képén töröllek,hogy vőlegény korodban is fogsz rá emlékezni .xd 10.ben történt suli torna terme külön van az suli épületétől legtöbbször tesin ha van valami kötelező dolog megcsináljuk de általában játszunk lehet röplabdázni , edző terembe menni ami ott van az épületbe meg pinpongozni vagy kin kosarzni,focizni nah mi 3 barátnőmmel 4en bementünk az edzőterembe az elején normálisan is csináltunk majd én meg az egyik barátnőm felmásztunk olyan dologra ami hasonlít arra amin a tornászok szoktak gyakorlatokat végezni lényeg, hogy elég magas és felmásztunk rá és felültünk valahogy a tetejére közbe a másik 2 barátnőnk öt röhögött rajtunk, hogy oda felszenvedtük magunkat erre halljuk ,H jön a tesi tanárnő és így ránknez ha próbálunk lejönni és csak annyit mondott"hát meg kellet jobban gondoltom ezt a tanár szakmát " és ott hagyott minket .Lehet ezek így ne olyan viccesek de akkor azok voltak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!