Legviccesebb sulis élményetek/beszólások? :D
Valamit kellett csinálnom az iskolai gépen, mert volt vele valami gond és engem küldtek ki. Mondták, hogy csináljam meg szünetben! Megcsináltam, és gondoltam, megnézek 1-2 videokártyát mennyibe kerül. Órán használtuk a gépet, és interneten nézett valamit a tanár. Az oldal jobb oldalán a jobb sávban meg feljön az a konfiguráció amit én raktam össze a pcx-en, hogy vedd meg most és tattaratattara. Szerencsére a tanár ennyit mondott: Háát. Ez a sok reklám... Én meg azt sem tudtam mit csináljak, de rájöttem, hogy a google követi az én kereséseimet, és azt hirdeti amire én rákerestem! :)
Másik: Szünet volt és le kellett volna mennünk. Közben egy osztálytársunkat meg bezártuk a szekrénybe, nem engedtük kijönni. Próbálkozik, majd hirtelen jön egy tanár, és mondja, hogy menjünk le most. Mi teljes erőböl nyomtuk a szekrényajtót, hogy ki ne jöjjön, mert akkor kapunk. Gondold el: Rezzenéstelen arccal magyarázod ki magad, miközben erőteljesen tartod a szekrényajtót.
Szintén szünetben le kellett menni! A termünkben voltak szekrények. Kicsengetés után kirámoltuk a szekrényeket, és kigurítottunk egy labdát. A tanár rögtön észrevette és a terem felé közeledett, "harcias" tempóban és modorral. Mi 3-an elbújtunk a szekrényekbe, és résen néztük, mit csinál a tanár. Majd a végén kiment.
Egyik tanárunk idős, és "becsapható". Tartja az órát, mire egyikünk felszólal: Tanárúr mikor lesz már vége? Már 30 van (7. óra eddig tart). Tanár: De most ez 45 perces nem? Vagy hanyadik óra ez? 4. vagy 7.? Kapásból válaszolta rá az egyik, hogy ez bizony a hetedik óra már! Tanár ránéz az órájára és ezt mondja! : Uhhh! Akkor menjetek haza gyerekek, elnézést, hogy csúsztam! És nem tűnt fel neki, hogy 11:30 van 14:30 helyett pedig mondom a karóráa is ránézett! És kiengedett minket 30-kor.
Másik: Osztálytársam nem jött be reggel. Mondom magamban, na megint késni fog. Elkezdődik az angol, és CD-n hallgatni kezdjük az anyagot! Az anyag valami ilyesmi zenével kezdődött: https://www.youtube.com/watch?v=7Ek1UslvFps
Eltelik 2 másodperc belép az osztálytársam, felborzolt hajjal. Én meg elkezdtem röhögni. MIért késtél: Annyit mondott: Pirost kapott a busz! Óra után azt mondta azért késett mert elaludt és az utolsó 500m-en már nem bírt futni. De amikor benyitott órára... Az volt a legjobb!
Baromira utáltuk, hogy sosem volt WC-papír a lánymosdóban, mert már az első szünetben elfogyott az összes, újat meg nem raktak ki.
3-an mentünk volna pisilni, papír persze megint sehol de tudtuk, hogy az utolsó, zárt fülkében tartják a készletet. Egyik csaj mondta, hogy bemászik és hoz ki egy párat. Épp bent volt, mikor bejött a takarítónő... mi próbáltuk volna menteni a helyzetet, és úgy csinálni, mintha semmi rosszban nem sántikálnánk, de a lány épp akkor ordított ki a fülkéből, hogy "EGY GURIGA ELÉG????"
Na kaptuk ám az osztást..:D Aztán persze nem hogy kinyitotta volna az ajtót a takarító, hanem megvárta, míg szépen a lány visszamászik.
Az egyik osztálybulin pedig a fiúk ilyen vérkapszulával baromkodtak a mosdóban (szét kell rágni, és olyan, mintha vér lenne). De persze nem takarítottak fel maguk után, úgyhogy az egyik takarítónő halálra vált arccal rohant az ofőhöz, hogy valakit meggyilkoltak a fiúWC-ben:D
Egyik csajnak állandóan kilógott a tangája a nadrágból. Egyszer csak odament hozzá az egyik srác, és izomból megrántotta a kilógó részét, de úgy, hogy elszakadt a csaj bugyija:D
Egyik barátnőm mesélte, hogy a tesója nem nagyon szerette az énekórákat. A tanár kiküldte valamiért, és azt mondta neki zárószónak: "MÖGÉRTETTED KISFIAM?", mire a srác: "MÖG", és becsapta az ajtót:D
Egyik haverom megkérdezte matektanánárt:
Milyen vízágyban aludni? Válasz: nem tudom, még nem próbáltam.
És vízágyban sz € xelni?
Nem tudom, még azt se próbáltam! Egyébként nő volt. Szakadtunk a röhögéstől
Nálunk egy osztálytársam levelezett órán a másik padsorban ülővel,aki pont mellette volt,csak ugye volt köztük egy folyosó.Óra közepén kiesik a padból oldalra,le a földre,közben a szívéhez kap,és megszólal:
-Jajj tanár úr,szívrohamom van-közbe a levelet átteszi a padra.
Hát az akkora volt XD
Latin órán meg egyszer a tanárNŐ mondja,hogy:
-Hádésznak nagyon hiányzott a felesége,Perszephoné.Nekem is hiányozna.
-A felesége,tanárnő?
Infóórán meg a hirhedten hülye infótanár kitalálta hogy jógázzunk.Mi
*Mi persze benne voltunk,és akkor elkezdte,hogy:-dörzsöljétek össze a kezeteket,és tegyétek a vesétekre.
Ott álltunk meggörnyedve,vesére tett kézzel,röhöve.Hát az nagyon nagy volt.XD
Fuu nagyon sok élményem van, imádok iskolába járni, minden órán hátul ülünk, mondhatni mi vagyunk az osztály magja, így mennek a baromságok :D
Magyar órán pókereztünk a pad alatt. Mikor befejeztük összepakolta a paklit az osztálytársam, és nyújtotta volna át az előttünk ülőnek, de közben nem nézett oda, mert valakinek magyarázott. Valaki kirántotta a kezéből, megfordul, ránéz, látja, hogy a tanár, felháborodva rárivall, hogy "MICSINÁL?" Aztán szünetben vissza akarta kérni, higy az ez két ezer forintos kártya, és adja vissza. A tanár rávágta az ajtót
Fizika órán ugyan csak dumáltunk,de elég hangosan. A tanár megelégelte, adott ötven forintot, hogy hozzunk neki kávét, és adott egy feladatot, hogy keressünk minél több nem működő órát az iskolában :D
Föcin feleltetett, kérdezi a tanár, hogy mi történik ha a láva a felszínre kerül. Osztálytársam: Kitör a Mátra.
Törin ugyancsak feleltünk, szegény gyerek semmit sem tudott Kérdezte a tanár, hogy kik csaptak össze a magyarokkal Nándorfehérváron. Egyik oszgálytársan odasúgta neki szívatásból, hogy a habrolók. Dőltünk a röhögéstől, a tanár meg bevágott egy egyest.
Rengeteg ilyen van még, ha eszembe jut írok.
Én is mondok néhányat:
1. Az infótanárunk sík hülye. Egyszer próbadolgozatot íratott velünk acessből(jól kezdődik mi?) és azt mondta, hogy mentsünk a hálózati meghajtóra: De nem volt hálózat!!! XDXDXDXD
2. Ez régebben gyakran meg szokott történni. Az egyik osztálytársam 1 baromi lassú(és öreg) gépnél ült, állandóan kékhalálozik, stbstb. És akkor kb. 3 percente mondta: "Tanárnő, lefagyott!" És erre az infótanár beírt neki :D :D :D.
3. A régi föcitanárom elég troll tudott leni, ha akart. Az osztályunkban van 1 olyan lány, aki csonthülye(de tudja is magáról), és nagyon sok egyese volt föciből tavaly. Az év végén már csak azért nem jött be órára nehogy megbukjon XD :DDDDDD .
4. Egyszer 7.-be 3-4 fiú "véletlen" kirántotta a z ablakot, és leesett az utcára o_o .!!!!!!
5. Tavaly azzal szórakoztak a hülyék, hogy vizet cseppentenek ki az ablakon. Igen, de véletlenül a fizikatanár fejére cseppentették, az meg bement az igazgatóiba, és a terembe is, és akkora balhét csapott xDDDDDD és igagatóit is kaptak ezért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!