Mi volt a legviccesebb/legcikibb élményetek terhesség/szülés alatt?
Kétszer kellett nyomnom kétszer bekakiltam a szülőágyon. Utólag már csak jót mosolygok rajta :) akkor meg nagyon nem érdekelt...
Ja és a munkahelyemen volt még egy. 26 éves vagyok. kb 17-18-nak szoktak mondani. Pedig már a hajam is levágattam. Vezetői pozícióban dolgoztam, de ha szabik voltak kiadva be kellett ugrani pultozni is vevőszolgálatra, amin ugye nem látszott ki a pocak. Megkérdezték hogy milyen a diákmunka? Na akkor kicsit hátrébb álltam és csak jót mosolyogtam. Akkor voltam 32. hetes. :) Mostmár a homlokomra fogom kiírni a korom, mert elég csúnya pillantásokat szoktam kapni...
Terhesen:
Egy néni a boltban kiosztott, hogy a mai fiatalok milyen felelőtlenek, hogy a szüleiknek szülnek..blablabla..lazán elővettem a személyim a férjezett nevemmel és a 28 évemmel :D csak annyit mondott, hogy "jesszus idősebb, mint a kisunokám" :D más ezen bepöccent volna, én jót nevettem
Szülés után:
Amikor átkísértek a szobába mondták, hogy szóljak, ha pisilnem kell. Hát én fogtam magam, elsétáltam a nővérekig és bekopogtam mondván, hogy nekem most pisilnem kell. Ők egymásra néztek és jót nevettek, mert arra utaltak, hogy csöngessek és kikísérnek, nehogy rosszul legyek :D
Nekem maga a szülés... elég kínos volt.
Kaptam beöntést, ennek ellenére olyan durva fájdalmaim voltak, hogy összecsináltam magam. Aztán kibotorkáltam a wc-re ahol folytattam de közben tolófájásaim is voltak. Először nagyon féltem mert csak 3 ujjnyira voltam kitágulva, de aztán úgy voltam vele hogy nem érdekel maximum szétrepedek. Nyomtam erőteljesen, a wc-ben már kint volt a gyerek feje... ha férjem nem rángat ki onnan, a wc-ben szülöm meg szegényt. Így is minden a padlóra ment, a gyereket alig sikerült elkapni. Állva szültem meg, ja és mindez pont epidurális érzéstelenítő beadása előtt közvetlenül történt. Mondanom sem kell, hogy utána az egész nővérszoba, sőt a kórtermekben is mindenki tudott róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!