Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Szeretnék minél hamarabb Angliába költözni. Imádom azt az országot. De szüleim mondták hogy egy szakmát előtte el kell végeznem. Így egy olyat kerestem, amellyel munka mellett maszekban kereshetnék. Így lett Fodrász. De ma tájékoztattak róla, hogy államilag meg lett változtatva a rendszer, és majd csak harmadik évben tanulunk vágni, de harmadik év, egy két éves képzésre ráépülő képzés. De én nem szándékoztam 3 évet maradni, már a 2 év gondolatával sem barátkoztam meg teljesen. Egyébként Angliában majd Au-pairként, és később nanny-ként szeretnék dolgozni. Most menjek át esetleg csecsemő és kisgyermeknevelőnek? Egyáltalán nyílt tanévben lehetséges ez? Csináljam meg a két évet, aztán külön megtanulok vágni, és nem maszekolgatok, vagy csak jó barátoknak? Nem tudom, eléggé átverésnek érzem ezt, főleg hogy kérdeztem az iskolát előtte hogy mit takar a képzés, és egyáltalán nem volt ilyesmiről szó.2014. szept. 4. 14:13
1/2 anonim válasza:
Szia! Én a helyedben maradnék a fodrászon és ha kibírom akkor a harmadik évet is megcsinálom. Szerintem sokkal biztosabb állás.
2/2 anonim válasza:
Én a helyedben nem hagynám abba a sulit, jó ha van egy papír a kezedben... Ha pedig Angliába szeretnél élni a későbbiekben, akkor egy fodrász képzettséggel sokkal többet kereshetsz, mint akár au pairként, akár nannyként (nagyon drágák itt a fodrászok). Viszont javaslom, hogy nyárra - vagy amint vége a sulinak - szervezd ki magad au pairnak legalább pár hónapra addig is, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!