Hogyan tudnék megváltozni?
Helloooo!Én egy 14 éves lány vagyok, tudom hogy nem sokat tudok segíteni neked de én ezt csak ajánlom!Engem 2 éve csesztetnek a külsőm miatt stb.. Ne változz meg a b*zik miatt, és ne engedd hogy bántsanak! Ha beszólnak te is szólj vissza,mert így az emberek látni fogják nem vagy beszari bármit is érzel odabenn azt fogják hinni megváltoztál.. Ha visszaszólsz az emberek veled is elfognak kezdeni foglalkozni! Nem te vagy az egyetlen olyan akit csesztetnek! Mutasd meg milyen ember vagy! Merj odavágni valami durvát! Ha meg a lovaddal jönnek akkor meg sz*rd le!!! A te életed a te lovad semmi köze hozzá... Hidd el nekem, a te személyiséged is megfog változni erősebb leszel ha megvéded magad.. És egy idő után már befogják a szájukat mert megunják hogy szekáljanak téged!!
Fiú vagy és erős még ha nem is mutatod! Te is tudsz kemény lenni meg menő csak erőltesd meg magad egy kicsit!! Ne hagyd hogy a kis k*csögök elbánjanak veled! Adj a b*zi fejüknek!!! Igenis te jobb vagy mint ők!!! Gondolj mindig pozitív dolgokra a negatívakat meg felejtsd el! És neked is lesz barátnőd stb! Most még beugatnak neked de majd nem lesz ekkora pofájuk ha kikerülnek a valóéletbe! Már én is les*arom az emberek véleményét.. Csúnya vagyok stb.. :'DD Kit érdekel? Fogd fel te is így ezt a dolgot.. Ne adj a nyomorékok véleményére!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!