Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnék megváltozni,...

Hogyan tudnék megváltozni, kevésbé lobbanékony lenni?

Figyelt kérdés

Sok barátom van, szeretem őket és ők is engem, csak néha rámjön a dili, olyankor hozzám se lehet szólni, bunkózok az emberekkel, meg néha önpusztító vagyok.

Egyébként nagy szívem van, szeretek ajándékozni, és amikor nem vagyok megőrülve, akkor kedves vagyok.

Olyan, mintha akkor nem is én lennék :D Elborul az agyam, aztán mikor kijózanodok, "elhatárolódom a tegnapi önmagamtól"

Ööö segítség?

18/L

2014. aug. 28. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha szedsz valamilyen gyógyszert, akkor hagyd abba azonnal. Pl fogamzásgátló. Általában a heves vérmérsékletű embereknek magas a pulzusszámuk, ami lehet még valamilyen endokrinológiai elváltozás is(pajzsmirigy, hipofízis, stb...)

Változtatni ezen természetes módon nehéz, gyógyszerekkel meg...függő leszel.

2014. aug. 28. 09:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Kicsit furcsa, de a (lekiismeretes) lányoknál ez gyakori. Biológiai szempontból igen, az első válaszolónak igaza lehet, viszont lelki megnyugvás szempontból sokat segítenek a következők, felnőtt korodban is:

1. erőszakos, agresszív kereskedelmi csatornák azonnali kikapcsolása, még a híreknél is;

2. rendszeres meditáció, amelyet kis jógával is vegyíthetsz,

3. minőségi barátok és párkapcsolatok választása, olyan emberek megbecsülése, bármilyen korosztályból, akik téged megbecsülnek, nem tűnnek el váratlanul, nem csapnak be.

Ezzel a 3 dologgal jelentősen lecsökkentheted a lobbanékonyságodat és úgy alapvetően a fölösleges stresszt.

2014. aug. 28. 09:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérj orvosi segitséget amig nem késö!!!!!!
2014. aug. 28. 11:36
 4/5 anonim válasza:

én is így vagyok, csak nekem pont h nincsenek barátaim mert csak a kétszínű gusztustalan emberek találtak meg egész életemben, és engem a sok negatív élmény tett ilyenné.. volt h azért nem álltam ki magamért mert tudtam ha odaállok elé és kicsit felhúz, olyat teszek ami miatt bajba kerülök. az pedig nem lenne túl szerencsés ha minden kisebb veszekedés után lenne egy rendőrségi ügyem verekedés miatt :)

18/L

2014. aug. 28. 15:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem szedek semmit, vérnyomásom alacsony, pulzusszámom is normális (legalább is amikor mérik). Nem hiszem, hogy orvosi eset lennék, az önpusztítást arra értem, hogy párszor megütöttem a falat.

Agresszív csatornák, meditáció, ez mind nagyon jó ötlet, köszi :)

2014. aug. 28. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!