Egy srac kepes megvaltozni egy lany miatt? Ha igen, mi miatt teszi meg?
Figyelt kérdés
Egesz eddig bunko volt velem szemben mig nem beszeltek a fejevel. Azota pedig nagyon kedves, pedig csak tenyleg dumaltak vele errol.2014. jún. 23. 21:42
1/6 anonim válasza:
Hat éves koráig elképzelhető, hogy megváltozik. Aki felnőttként bunkó, az már az is marad. Sok lány azt képzeli, hogy miatta majd meváltozik. Az egy negy tévedés. Azért is sok házasság zátonyra fut.
2/6 anonim válasza:
Én is így hallottam ahogy az 1. mondja.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak en latom igy ezt a dolgot.
2014. jún. 23. 21:55
5/6 anonim válasza:
Van olyan, aki képes megváltozni, de van értelme? Nem az a lényege egy párkapcsolatnak, hogy mindketten önmagukat adják, és így fogadják el egymást?
Saját tapasztalatból mondom, hogy az esetek nagy részében szívás a dolog, főleg ha drasztikus változtatásokat kell tennie az egyik félnek.
"Változtam" már meg lányért, mert rohadtul szerettem, de bántott, hogy nem lehetek önmagam. Annyit nem ér.
6/6 *Nekomimi* válasza:
Ha egy fiú és lány megszeretik egymást, akkor nyilván azért szeretnek egymásba, mert úgy tetszik nekik az illető, ahogy van. Szóval, nem értem ezt a változós dolgot. A jelenlegi párom kicsit undok, kicsit szurkálódós, de nem változtatnám meg, illetve nem is kérném meg, hogy változzon, mert én így, ilyennek szerettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!