Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tnyleg képes lehet megváltozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tnyleg képes lehet megváltozni?

Figyelt kérdés
Úgy kb. 1 éve jártunk én akkor voltam 14 Ő pedig 17, kb. 3hónapig jártunk azalatt megcsalt és olyanokat mondott( mint később kiderült), hogy én mennyire gyerekes és éretlen vagyok. Akkor azt mondta azért szakít mivel a nővérem és az apja együtt vannak és családon belül nem akar. De ő az anyukájánál lakik és nem találkozik az apukájával sokat. Nekem nem rég lett barátom 4hónapja vagyunk együtt, de őt sosem tudtam úgy szeretni, mint az exemet. Nővérem terhes és mivel nem sokára megvan a baba elmentünk hozzájuk és ő is ott volt. Beszélgettünk... Azelőtt nem beszéltünk sokat, mivel neki volt egy barátnője(akivel középsuliba ismerkedtem meg, akkor még nem voltunk jóba, de mikor közösen találkoztunk velük, ott aludtam a csajnál és jóba lettünk) ezt az egészet hónapogik titokban tartották. Én csak sejtettem, de bizonyitékom nem volt, aztán egyszer ott aludtam a csajnál és jött a sráctól az sms. Nem bírtam ki megnéztem(tudom nem szép dolog) azt írta benne "nagyon hiányzol, holnap fél éve. Szeretlek!" nagyon kiakadtam, amiért hazudtak és átvertek. Sokáig nem beszéltem velük. De aztán megbocsájtottam nekik. Újra jóba lettem velük. De a srác nagyon megváltozott. Ahoz képes amilyen velem volt vele egész másképp voselkedett. Amikor mesélte a csaj, hogy sírt érte meg ilyenek, csak néztem hiszen Ő soha senkiért nem sírt. Mindig sokat csajozott... teljesen a csaj "papucsa" lett. Nagyon csúnyán bánt vele a csaj mindig ő kért bocsánatot és futott utána. Eszméletlenül szerette/szereti(nem tudom). De utólag megbánta, de nem jöttek össze. kb. 3 hete szakítottak véglegesen és a srác sírt. Nagyon sokszor játszották már ezt el, de mindig kibékültek. A srácnak már volt egy barátnője, de őt is megcsalta az én "barátnőmmel" és szakított is vele, úgy volt, hogy összejönnek, az exével de mégse. És most, hogy beszélünk azt mondta mennyire megváltozam, sokkal szebb lettem és, hogy sajnálja, hogy így elbaszta anno. Hiányoztam neki és, hogy szeret! Nagyon félek, mert eddig minden csajt átvert egy kivétellel, akivel nem rég szakítottak. Két kérdésem lenne: Tényleg megváltozhat és lehetnek őszinték az érzései egy ilyen szerelem után? Már nem szereti a lányt, és lehet esélyünk? Nagyon szeretem kérlek segítsetek.
2014. jan. 16. 15:12
 1/6 A kérdező kommentje:
*Tényleg
2014. jan. 16. 15:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen
2014. jan. 16. 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem
2014. jan. 16. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el, de gondolom valami tinicsaj vagy akit megbántott a bunkó barátja és most azt hiszed hogy megváltozhat. Nem fog, de te úgy is összejössz vele...
2014. jan. 16. 15:17
 5/6 Sajtoreferens ***** válasza:

Persze, megváltozhat. Az a lényeg, hogy sokszor elégítsd ki orálisan és akkor nem lesz energiája újra összejönnie azzal a cafkával.

35/f

2014. jan. 16. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen

Nem

Nemigen

2014. jan. 16. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!