Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet ennyire megváltozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyire megváltozni?

Figyelt kérdés

2,5 év után úgy érzem,hogy a pasim nagyon megváltozott.

Az elején egy végtelenül figyelmes, érzelmes,nyugodt,kedves,szimpatikus,megértő,segítőkész szerelmes pasi volt,most meg mogorva,durván beszél velem (egyszóval:paraszt) türelmetlen,flegma,mindenért felkapja a vizet,elvárja,hogy kiszolgáljam.Eleinte bármit megtett a kapcsolatunkért, most meg épphogy azt nem mondja,hogy lakást biztosított a fejünk fölé,(örökölte,majd átalakította kicsit)mit várok ennél többet.

Hogyan költözzek így hozzá???

Nem vagyunk már tinik,30-40 -es korosztály.

2013. nov. 27. 17:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Most mutatja meg a valódi arcát. Míg szerelmes volt, addig csak színészkedett...
2013. nov. 27. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Akkor változik meg így a helyzet, ha ő úgy érzi folyton csak ad de nem érzi, hogy bármit is visszakapott volna a sok igyekezetért. Vagy nem szeret már téged.
2013. nov. 27. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Vele beszéltél már erről? Ő mit mondott, mi a változás oka?
2013. nov. 27. 17:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, beszéltem erről neki, szerinte meg nem igaz, rosszul látom és csak a hibákat keresem benne.Ami nem igaz,mert igyekszem mindig a jót is észrevenni és értékelni,megdícsérni,ha megérdemli,csak az a bökkenő,hogy egyre kevesebb kedvességet kapok tőle,úgyhogy lassacskán nincs miért dícsérnem.
2013. nov. 27. 17:39
 5/10 A kérdező kommentje:

...minden apró,kedves gesztust természetesnek vesz, elvárja,hogy folyamatosan kedves legyek hozzá és a kedvében járjak,ha meg valamiért rászólok, kiabál, parasztul viselkedik.

Oké,tudom,most valahol ki is panaszkodtam magam Nektek, de tényleg nem tudom,más férfi is ilyen,vagy csak én túlzom el?

2013. nov. 27. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Kérj tőle break-et :) (nem fejen pörgést, meg helit, mert az nehéz :D) de most komolyan. Elkényelmesedett a főhős, hát kicsit mogyizd meg :) hogy visszaemlékezzen milyen szar is nélküled neki, hogy nem olyan full alapvető az, hogy ott vagy neki.
2013. nov. 27. 17:54
 7/10 A kérdező kommentje:

nem kértem,hanem én breakeltem is (szüneteltettem

)kb. 1 hetet, majd egy hónapot is nemrég.Mindig visszakönyörögte magát, akkor bezzeg kedves volt ismét...1-2 hétig.Utána folytatósott minden onnan,ahol abbamaradt...

2013. nov. 27. 18:06
 8/10 anonim ***** válasza:
következetesen, mert ha eljátszod minden lapod, akkor bukó. Nagyobb break-et :) Hosszabb ideig, pl fél évig. Na az mondjuk break :)
2013. nov. 27. 18:32
 9/10 anonim ***** válasza:
mintha az én pasimról írtál volna........ugyanebben a helyzetben vagyok és egyre többet gondolok a szakításra.
2013. nov. 27. 18:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, egy egy hajóban evezünk:) bár nálunk mintha javulnának a dolgok ennyi szájtépés után (vagy csak már belexarok az egészbe:D)

Gyökeresen változni 90%-ban nem fog, tehát a döntés a Tiéd!

2013. nov. 27. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!