Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyire megváltozni?
2,5 év után úgy érzem,hogy a pasim nagyon megváltozott.
Az elején egy végtelenül figyelmes, érzelmes,nyugodt,kedves,szimpatikus,megértő,segítőkész szerelmes pasi volt,most meg mogorva,durván beszél velem (egyszóval:paraszt) türelmetlen,flegma,mindenért felkapja a vizet,elvárja,hogy kiszolgáljam.Eleinte bármit megtett a kapcsolatunkért, most meg épphogy azt nem mondja,hogy lakást biztosított a fejünk fölé,(örökölte,majd átalakította kicsit)mit várok ennél többet.
Hogyan költözzek így hozzá???
Nem vagyunk már tinik,30-40 -es korosztály.
...minden apró,kedves gesztust természetesnek vesz, elvárja,hogy folyamatosan kedves legyek hozzá és a kedvében járjak,ha meg valamiért rászólok, kiabál, parasztul viselkedik.
Oké,tudom,most valahol ki is panaszkodtam magam Nektek, de tényleg nem tudom,más férfi is ilyen,vagy csak én túlzom el?
nem kértem,hanem én breakeltem is (szüneteltettem
)kb. 1 hetet, majd egy hónapot is nemrég.Mindig visszakönyörögte magát, akkor bezzeg kedves volt ismét...1-2 hétig.Utána folytatósott minden onnan,ahol abbamaradt...
Igen, egy egy hajóban evezünk:) bár nálunk mintha javulnának a dolgok ennyi szájtépés után (vagy csak már belexarok az egészbe:D)
Gyökeresen változni 90%-ban nem fog, tehát a döntés a Tiéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!