Hogy tudnék megváltozni?
Figyelt kérdés
Túl könnyen magamra veszek minden rosszat, amit mondanak, hamar megsértődök, vannak egy csomóan, akiknek én segítek, de ők ugyanabban a helyzetben, csak fordítva nem segítenek, én ezt tudom, de mégis segítek legközelebb is. Kihasználnak. Mit tehetnék, hogy.. Nem is tudom. Azt akarom, hogy jéghidegnek lássanak, akit nem érdekelnek ők.2014. júl. 23. 22:16
1/4 anonim válasza:
Ha alapból nem vagy jéghideg, ne akarj az lenni. Inkább azt mondom neked amit én is tapasztaltam mert volt hogy ugyanígy éreztem. Az emberek többsége nem tud tanácsokat adni, maximum azzal tud segíteni ha feléjük fordulsz hogy meghallgatnak. Ne várj el az emberektől olyat amire nem képesek, örülj neki, hogy te megoldásokat tudsz nekik javasolni, ha ügyes vagy és ezzel szembenezel a jövőben fogod tudni kamatoztatni. Inkább azt javaslom ne próbálj mások helyett dönteni egy helyzetben, vagy beleavatkozni, mert akkor könnyen téged fognak elő venni és okolni, te lehetsz a hibás. Valogasd meg a barátaidat és ha valaki azt kéri segíts neki, akkor persze segíts de úgy hogy ne avatkozz bele a dolgok menetébe, legyél inkább egy támasz. És idősebb barátokat keress mert szerintem érettebb vagy azért zavar ez a probléma :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! :) Ment a zöld kéz.
Egyébként nem az zavar, hogy ők nem tudnak segíteni, hanem nem is akarnak. Önzők. Elmondanám nekik, mi a baj, a felét nem érdekli, a másik fele meg még örül is neki, hogy vannak problémáim...
2014. júl. 24. 11:43
3/4 anonim válasza:
Szerintem te jól tudod kezelni a saját problémáidat, legalább majd azt fogják mondani te sosem panaszkodsz , és nem is kell mert jó hogy ha valaki a megoldásra törekszik :) az emberek meg mind ilyenek és bele kell nyugodnod hogy nem miattad fognak ezen változtatni, hagyni kell őket hogy maguktól tanuljanak meg bizonyos dolgokat. :)
csak magadban sose felejts el bízni!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2014. júl. 26. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!