Hogyan javítsan ezt ki?
Figyelt kérdés
Ma kellet befizetnem a tankönyveket a suliban és ott voltak a 9.-es osztálytársaim.Nem beszéltem velük csak egyedül el voltam magamban.Amikor kijöttem a befizetésről és majdnem elfelejtettem köszönni nekik... Holnap gólyatábor és félek,megpecsételtem magam.Ugyanis első benyomást csak először tehetek... Egyébként is visszahúzódó ember vagyok.A középsulit a változásra szántam... :(2014. aug. 26. 21:46
1/3 anonim válasza:
Semmi hibát nem követtél el. Ne mutasd ki hogy félsz és ne is félj egyáltalán ha jót akarsz. Ha meg hibázol akkor azt bőven lesz időd kijavítani.
2/3 anonim válasza:
Az "N" betű helyére egy "M" betűt írj és már ki is van javítva ;)
3/3 A kérdező kommentje:
xddddd beteg 444 xd :D koszonom a valaszokat
2014. aug. 26. 23:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!