Már elegem van. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
az egyik osztálytársam folyton piszkál. már elegem van abból, hogy folyton dagdt ge...cizik engem, pedig már a 177cm magasságomhoz 70kg vagyok és már mindenki soványoz engem, de ő csak mondja. és a két előre álló fogam miatt meg megkérdezte "nem-e mennék helyettesíteni az apja ekéjét", de rajta kívül ez senkit sem bosszant. mit tegyek? már elegem van ebből. hogyan állítsam le?2014. júl. 21. 12:14
1/4 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint 2 dolgot tehetsz az ilyen paleolitikumból ránk maradt kőbunkóval! Vagy hagyd teljesen figyelmen kívül és érezze, hogy lepereg rólad, vagy verd le a sárga földig.
A 177cm-hez a 70kg pont jó!
Én mindkettőt próbáltam már, nekem működött! :)
3/4 anonim válasza:
Vagy tetszel neki, vagy pedig csak szimplán idióta, saját magával vannak problémái, és ezt rajtad vezeti le.
Ne kezdj el vele veszekedni meg üvölteni, mert akkor látja, hogy sikerült felidegesítenie téged, és akkor "ő nyert."
Ha beszól valamit, akkor vagy hagyd figyelmen kívül, vagy vigyorogj rá, és mondd azt, hogy "igazad van". Akkor majd meglepődik. :D
4/4 anonim válasza:
Szia tuti hogy tetszel neki velemis ugyanezt csinálja egy fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!