Semmi kedvem menni iskolába. Elegem van mindenkiből, mit tegyek?
Elegem van már,nincs kedvem tanulni,nincs kedvem semmihez sem.Azok a nyomorékok mindig felb.sszák az idegeimet,év elején minden jó volt,most meg...
Nem akarok látni senkit,nem akarok menni,de muszáj.
Az ember sajna nem csinálhatja mindig azt, amit szeretne. Ez van.
Mit szólnál, ha a szüleid kijelentenék, hogy nincs kedvük dolgozni, ezért nem lesz vacsora, mert nem telik rá?
2 opciód van:
-1. Ha nem vagy 16 éves,bírd ki még addig míg annyi leszel utána nem kell járnod suliba... (bemész az igazgatóhoz elkéred a bizonyítványt és viszlát)
-2. Ha nem vagy 16 és járni akarsz továbbra is suliba, akkor jelentkezz át másik suilba..
ennyit tudtam segíteni szia..
*A szüleim nem dolgoznak.
Ja, akkor vagy nyertetek a lottón, vagy én tartalak el benneteket is az adómból.
Szánalmas. Most már értem, honnan láttad a jó példát.
Akkor leírom megint.MENJ EL AZ ADÓDDAL EGY MELEGEBB ÉGHAJLATRA.Romániában élek,gondolom nem fizetsz itt adót szóval jó lenne ha befognád a szád.Habár semmi közöd,a szüleim öregek,ezért nem dolgoznak,van nyugdíjuk.
Itt az egyedüli szánalmas te vagy.
Erdély nem románia!!!!!!!!!!!!!
Amúgy van egy ötletem. Menj el orvoshoz, és kérj igazolást. Gondolom "romániába" is így működik. De szerintem Erdélybe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!