Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanár-diák kapcsolat?

Tanár-diák kapcsolat?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a tanár-diák kapcsolatokról? Léteznek egyáltalán ilyenek úgy erősebben?

2014. júl. 15. 19:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nálam max hülyéskedős-barátkozós viszony volt. amikor táborba mentünk kent minket mindennel de én valahogy kevesebbet kaptam pedig nem a szoba végén volt az ágyam. az is volt hogy a többiek fogkrémesen felébrednek, nálam meg egy másik lánynál pedig csak enyhe mentolos szagot lehetett érezni.
2014. júl. 16. 11:03
 12/14 anonim ***** válasza:
10.És? lezbisztek vagy mi?
2014. júl. 16. 15:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Volt ügy ebből régebben,hogy a tanárnő leszbikus volt,és a diákjaival kezdett kapcsolatot,és azt hiszem,hogy úgy volt,hogy egy csajjal állandóan kavart,de a másikkal is jó viszonyt ápolt,és az állandó csaj féltékeny lett,és egyszer éjszaka odament a tanárnő lakására,és akkor lett valami galiba,de azt hiszem,hogy haláleset akkor nem történt.Annak idején még volt Iwiw,és ott én megkerestem ennek a tanárnőnek a profilját,mert láttam róla annak idején a cikkben képet róla.

A dolog egyébként közel sem lehetetlen,akármilyen beállítottságú is egy tanár,vagy éppen egy diák.A diákok többségét(kivétel itt is akad) vonzza az,hogy ott a szexi tanárnéni,vagy a jóképű tanárúrfi,akivel jó lenne egy kicsit közelebbről megismerkedni,illetve némelyik van,hogy csak szexet akar,mások érzelmeket is elkezdenek táplálni.Vannak anyakomplexusos diákok,vannak apakomplexusosak,meg vannak,akiket csak a tanárnő/tanár úr személyisége vonz.

Nekem személyes példáim vannak.Én biszexuális vagyok,úgyhogy rengetegszer volt olyan,hogy tanárnők tetszettek meg,persze sosem jeleztem feléjük túlzottan,hogy akarnék is valamit,mert általában mind heterók,házasok voltak,és családjuk volt.Ráadásul realizálódott bennem a helyzet,hogy azokból a kapcsolatokból nem lenne semmi,még talán meg sem mertem volna csókolni őket.

Férfi tanárjaim alig voltak,de akik voltak,azok mind öregek voltak számomra,egyáltalán nem vagyok apakomplexusos,de anyakomplexusos az igen.Szóval a férfi tanároknál egyikőjük sem tetszett meg,bár az egyik ürge nagyon vicces volt,dobálta a kulcsait,meg mesélt arról,hogy mi van az újságban.Ez egy kémia tanár volt,nagyokat röhögtünk néha az óráin,amúgy meg sírtunk körülbelül belül,mikor feleltetett volna,vagy röpdogát írtunk,vagy témazárót,vagy egy sima dolgozatot,mert alig magyarázott kémiát.Jól éreztük magunkat azokban a percekben,amikor az újságról mesélt,vagy éppen a felesége hívta telefonon,mert vicces ember volt a Karesz.De csak ennyi,hogy utólag tudtam meg,hogy minimum emberileg kedveltem.Akkoriban egyébként nem láttam ennyire rózsásnak a helyzetet.

Középiskolában bátrabb voltam egy tanárnőmmel,mert neki egy sms-ben utaltam nagyon enyhén arra,hogy én sokat szeretnék "beszélgetni" vele másról is,nem csak problémákról.Végül ebből a "beszélgetésből" nem lett semmi,nem lett nagy beszélgetés és nem vallottam be neki akkoriban,hogy tetszett,sőt akkoriban még szerelmes is voltam belé.

Most ebbe a suliba megyek vissza OKJ képzésre,és színt vallok a nőnek,mert nem akarom magamba tartani,hogy annak idején mit gondoltam róla.:)DE NEM SZÁMÍTOK SEMMIRE!

18/L

2014. júl. 16. 15:17
 14/14 anonim ***** válasza:
13.Hogy hívták az a tanárt aki leszbi volt?
2014. júl. 16. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!