Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanár-diák kapcsolat?

Tanár-diák kapcsolat?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a tanár-diák kapcsolatokról? Léteznek egyáltalán ilyenek úgy erősebben?

2014. júl. 15. 19:08
1 2
 1/14 anonim válasza:
0%

az egyik osztálytársnőm ugy osszebarátkozott az egyik tanárnővel hogy minden nap beszélnek és már voltak egymásnál és szinte ugy kezeli mint az anyját....szerintem ez már tulzás :/ ráadásul így azt is hihetik hogy majd suliba is kivételezni fog vele....az iskolába se nézik jo szemmel ,ráadásul még olelgetik is egymást....nem értem,nekem nincs semmilyen kapcsolatom a tanárokkal,egyetlen jofej tanárt se ismerek szval :D

14/L

2014. júl. 15. 19:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Én tanárok közül csak a fiú tanárokkal vagyok jóba,egy nő tanár van aki jó fej velem és bírja a stílusom a többi,ott köt belém ahol tud:D Viszont van 1-2 férfi tanár aki elég erősen nyomul úgymond.Szerintem nem jelent semmit csak hülyéskedés a részükről..De azért érdekel mások véleménye. :)köszi a válaszod.16/L
2014. júl. 15. 19:33
 3/14 anonim válasza:
100%

nekem is volt egy tanár akit bírtam 26 éves volt és hát szeretett velunk lenni beszélgetni ,nagyon jo fej volt ,csak aztán kidobták mert panaszkottak rá a szulok hogy tul kedves velunk ,pedig semmmi olyat nem csinált amit nem kellett volna simán jofej volt ,szinte a haverunk lett :D meg is engedte hogy ha sulin kívul lássuk akkor le is tegezhessuk ,volt egy pár csaj akik odavoltak érte (tudniillik nem nézett ki rosszul XD ) állítolag pár idosebb csaj rá is hajtott és persze o visszautasította oket ,gondolom ezek a lányok a szuloknek mást mondtak ,hogy molesztálta oket vagy kitudja és végul ezért bementek panaszkodni a szulok és aztán a tanár kilépett....sajnáltuk ot ,jo tanár volt :) szerintem nem kell mindjárt arra gondolni hogy ugy bármit is akar csak szimplán barátságos akar lenni és a lányok meg félreértik :D

elso válaszolo voltam :D :)

2014. júl. 15. 19:41
 4/14 anonim ***** válasza:
20%
Engem mindig utáltak a tanáraim,leginkább meghúzni szerettek
2014. júl. 15. 19:48
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom,mikor olyanokat súg,hogy várjam meg szünetben meg menjen ki mindenki a teremből kivéve engem..Sokat néz és olyanokat mond,hogy "baszélgessünk kicsit" stb még sorolhatnám sok perverz dolga van :)
2014. júl. 15. 20:11
 6/14 anonim ***** válasza:
5. Nah ne mond ,kikezdett veled? Hogy történt?
2014. júl. 15. 20:15
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát kimegyek felelni,és kérdezem,hogy "kezdhetem?" ránéz a farkára "várj mindjárt:P".Utána ha leballagtál "felkereshetnél:P"..Írjak privátban?
2014. júl. 15. 20:21
 8/14 anonim ***** válasza:
írj
2014. júl. 15. 20:26
 9/14 anonim válasza:
Én az irodalom tanárnőmmel ápolok jó viszonyt. Amikor ballagtam, akkor megöleltük egymást, és mind a ketten könnyeztünk. Ő volt az első tanárom, akit igazán kedveltem, úgyhogy reménykedem benne, hogy még sokat fogunk beszélgetni, és versenyekre is mehetek még vele. :)
2014. júl. 15. 21:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Nálunk volt olyan is, hogy az egyik tanárnőnél aludt az egyik lány diákja.
2014. júl. 15. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!