Tanár-diák kapcsolat?
az egyik osztálytársnőm ugy osszebarátkozott az egyik tanárnővel hogy minden nap beszélnek és már voltak egymásnál és szinte ugy kezeli mint az anyját....szerintem ez már tulzás :/ ráadásul így azt is hihetik hogy majd suliba is kivételezni fog vele....az iskolába se nézik jo szemmel ,ráadásul még olelgetik is egymást....nem értem,nekem nincs semmilyen kapcsolatom a tanárokkal,egyetlen jofej tanárt se ismerek szval :D
14/L
nekem is volt egy tanár akit bírtam 26 éves volt és hát szeretett velunk lenni beszélgetni ,nagyon jo fej volt ,csak aztán kidobták mert panaszkottak rá a szulok hogy tul kedves velunk ,pedig semmmi olyat nem csinált amit nem kellett volna simán jofej volt ,szinte a haverunk lett :D meg is engedte hogy ha sulin kívul lássuk akkor le is tegezhessuk ,volt egy pár csaj akik odavoltak érte (tudniillik nem nézett ki rosszul XD ) állítolag pár idosebb csaj rá is hajtott és persze o visszautasította oket ,gondolom ezek a lányok a szuloknek mást mondtak ,hogy molesztálta oket vagy kitudja és végul ezért bementek panaszkodni a szulok és aztán a tanár kilépett....sajnáltuk ot ,jo tanár volt :) szerintem nem kell mindjárt arra gondolni hogy ugy bármit is akar csak szimplán barátságos akar lenni és a lányok meg félreértik :D
elso válaszolo voltam :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!