Középiskolában már miért nem tudnak a diákok normálisan, nyugodtan végig állni egy ünnepséget pl. évzárót?
Közben röhögcsélnek, rendetlenkednek jópáran, oda se figyelnek, hiába szól rájuk pl. az igazgató aki éppen beszél, folytatják tovább utána.
Vagy csak az én iskolámba járnak ilyen neveletlen emberek?
simán les.z.a.rják
untatja őket
a hegyibeszédhez nem érettetk
+ az a menő akinek jár a szája
Nálunk még az ilyen állós-kiöltözős ünnepségek viszonylag csendben mennek.
Viszont az ülős előadásoknál még a tanárok is beszélgetnek/dolgozatot javítanak/minden anyám kínját csinálnak. Pedig nagyon erős gimnáziumba járok, szóval még nem is az, hogy valami züllött hely lenne. Szerintem simán azért, mert nem érdekel senkit.
Miért nálunk a ballagáson Szózat, Himnusz alatt a tanárok és a szülők is röhögcséltek, beszélgettek. Akkor a diáktól mit várjunk?-Mondjuk mi csöndben voltunk, mert mi ballagtunk, de akkor is, nagyon idegesítő, hogy ennyivel nem tiszteltek meg minket. Na még némelyik SZÜLŐ kiöltözése, hihetetlen, egy farmer+papucs+top és eljöttek a ballagásra, bár szalagavatón se volt jobb.
És most meg az érettségin. Mikor kihúztam tételt, és kimentem felelni, 2 tanárnő suttogott egymás háta mögött hogy x, y hogy néz ki, hogy izzad a feje/tenyere, nevetséges, hogy ennyire izgulnak stb. Ez sem esett jól senkinek, köztük én is nevetség tárgyává váltam, hogy nem bírtam kimondani angolul egy szót surfing-én úgy mondtam hogy szörfing, és ezen elkezdett röhögni a tanárnő. Képzelheted, hogy égtem, ráadásul angollal kezdtem, alig bírtam koncentrálni a többire, csak azon járt az eszem, hogy mennyire megalázó mindenki előtt, és még van 4 felelet hátra.
Szóval ha nincs példakép, a diákoktól sem lehet elvárni semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!