Hogyan dolgozzam fel a kamaszkori hibáimat, melyeket szégyenlek? 17L
Sziasztok. Talán kicsit hosszú lesz, de le írom. Nagyon megbántam azokat a dolgokat amiket tettem eddig. Kezdhetném azzal, hogy 13 évesen összejöttem egy roma sráccal de nem volt hosszú életű kapcsolat...nem tudommiért tettem , talán közre játszott az is, hogy mindig bántottak azosztálytársaim (+ az önbizalmam mindig a béka feneke alatt volt). Erről nem tudtak a szüleim. Aztán fel kerültem gimibe, ahol szintén kiközösítettek holott esküszöm, próbáltam megtenni mindent. Eleinte szóltak hozzám, látszólag barátkoztak velem..majd megaláztak..elszagatták a kabátomat amikoris a tesiöltőzőbe hagytam..leordítottak stb. Összejöttem 15 évesen újra egy romával akitől HÁLA ISTENNEK a szüleim elválasztottak.(vagyis csak anya és nagyi tudta mert apa megölt volna). Aztán átkerültem egy másik gimibe. És barátokra találtam. De sajnos ezt is elrontottam! Belekerültem egy baráti társaságba ... Egy olyan kb 10 fősbe. Ebből 3 lánnyal lettem nagyon jóba. És kibeszéltünk mindenkit :/ elárultam azokat akik be fogadtak. Bár konkrétan nem tudják ezt, engem furdal a lelki ismeret. Rá adásul aza 3 lány elárult engem nem szólnak hozzám lehordanak mindennek nem értem miért.
Engem annyira furdal a lelki ismeret úgy érzem rengeteg szégyellnivalóm van , elárultam a barátaimat és a családomat ( a roma fiúkkal, az egyikkel amúgy 3 napot jártam a másodikkal kb 20 napot)
Bele vagyok betegedve. Nem akarok így élni. Amúgy jól tanulok, nem iszok/cigizek és soha többé nem tennék ilyet. A célom segíteni másokon, a legfőbb célom a leukémiás gyerekek segítése (ne kérdezzétek miért).
De nem tudok előre haladni ha mindig eszembe jut eza sok szégyenletes tett. Zsibbad a balkarom, aludni csak nyugtatóval tudok, úgy ver a szívem. Mit tegyek? Megbántam mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!