Kamaszkori hangulatváltozás ellen lehet tenni valamit? Vagy ha nem, akkor mikor lesz ennek vége / meddig tart?
Általában előtte a legrosszabb. Ha rám jön a sírás a semmin, és nagyon ingerült / ideges vagyok, utána meg egyik percről a másikra ennek az ellenkezője, akkor tudom hogy másnap vagy harmadnap meg fog jönni.
Minden nap kivétel nélkül így van, de ekkor a legrosszabb.
Valamit ez ellen lehet tenni? Vagy ez normális ebben a korban? Ha igen, akkor mikor lesz ennek vége?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat.:)
14 / L
Nem tudom nekem nincs ilyenem. Nem szoktam sírni. Ingerült és ideges az szoktam lenni gyakran :D De általában vagy vidám vagyok esetleg ideges vagy fáradt.
16L
Köszönöm mindkettőtöknek.:)
Hát igen... muszáj lesz kibírnom valahogy.:D
Ezek a hirtelen bőgőrohamok engem is az őrületbe kergetnek. Főleg ha piros betűs napok vannak, olyankor megőrülök a hangulatingadozásban.:D
Leginkább a terhességi hangulatváltozáshoz hasonlítom ilyenkor a helyzetet, és akkor nevetek magamon.:D
Hogy meddig tart, azt nem tudom, de valahogy túléljük.:DD 15/L
Valahogy igen.:D
Jó, hogy nem csak én vagyok így.:)
Ha csak a sírás lenne a legjellemzőbb a kamaszkorra ... :). Sajnos a 25-35 évesek is sokat sírnak, csak már nem látványosan, a magány miatt leginkább, a rengeteg csalódás miatt (szerelmi és baráti kapcsolatokban) illetve családi kapcsolatok miatt és amiatt, hogy olykor nem sikerülnek azok a dolgok, amelyekért kidolgozták a lelküket és nem becsülik, dícsérik meg őket. Nem szabad elgyengülni, csak felállni és továbbmenni. Ez is egy változó kór.
De biztos a többi korosztály is szokott sírni amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!