Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan értessem ezt meg a...

Hogyan értessem ezt meg a tanárokkal?

Figyelt kérdés
Az iskolában mindenki "Tepsinek" csúfol.Az egyik fiú kitűnő tanuló,ő is csúfol, és ezért a tanárok nem hiszik el, hogy ő is kigúnyolja a másikat.Mivel értethetném meg a tanárokkal, hogy kiskedvencük egx kis genyó?
2014. jún. 3. 22:49
 1/4 acelsziv ***** válasza:
30%
Szóval mindenki csúfol, de csak az egyik szúrja a szemed. Miért? És Miért pont tepsi?
2014. jún. 3. 22:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt én is megpróbáltam az egyik tanárral,de nem hitte el.

De van egy tippem:próbáld óra közben valamivel kiprovokálni a bántást...vagy amikor esetleg ügyeletben van a tanár,akkor járj ki a folyosóra...a gyerek előbb-utóbb unatkozni fog,hiszen nem szekálhat téged.Ekkor vagy kimegy a folyosóra,vagy kiszól neked üvöltve az osztályból,hogy tepsi...de akkor a tanár is meghallja:D

Vagy pedig a véletlenekre támaszkodsz:várod,hogy akkor szekáljon téged a gyerek,mikor pont benyit a tanár...de ennek kevés az esélye ebben az évben.

Hány éved van még?

2014. jún. 3. 23:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Még 3 évem van, és azért Tepsi, mert lapos az arcom.
2014. jún. 4. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem sehogyan. A kitűnő tanuló a tanárok szemében mindig is "szent tehén" marad, akinek mindig többet szabad. Lehet, hogy nem is az esze miatt kitűnő, hanem mert szeretik a tanárok?!

Osztályfőnököddel beszéltél? ha igen, és nem használt semmit, akkor kérd meg a szüleidet, hogy ők is beszéljenek vele. ha ezek után is elvakult marad a tanár, akkor nem hinném, hogy bármi is használna.

2014. júl. 15. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!