Hogyan értessem ezt meg a tanárokkal?
Ezt én is megpróbáltam az egyik tanárral,de nem hitte el.
De van egy tippem:próbáld óra közben valamivel kiprovokálni a bántást...vagy amikor esetleg ügyeletben van a tanár,akkor járj ki a folyosóra...a gyerek előbb-utóbb unatkozni fog,hiszen nem szekálhat téged.Ekkor vagy kimegy a folyosóra,vagy kiszól neked üvöltve az osztályból,hogy tepsi...de akkor a tanár is meghallja:D
Vagy pedig a véletlenekre támaszkodsz:várod,hogy akkor szekáljon téged a gyerek,mikor pont benyit a tanár...de ennek kevés az esélye ebben az évben.
Hány éved van még?
Szerintem sehogyan. A kitűnő tanuló a tanárok szemében mindig is "szent tehén" marad, akinek mindig többet szabad. Lehet, hogy nem is az esze miatt kitűnő, hanem mert szeretik a tanárok?!
Osztályfőnököddel beszéltél? ha igen, és nem használt semmit, akkor kérd meg a szüleidet, hogy ők is beszéljenek vele. ha ezek után is elvakult marad a tanár, akkor nem hinném, hogy bármi is használna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!