Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért nem tudnak a tanárok...

Miért nem tudnak a tanárok tiszteletet mutatni a diák felé?

Figyelt kérdés

Egyik nap az iskolában békésen ülők a padomnál mint mindig,és várom hogy elkezdődjön az óra, épp hogy belép a tanár nekem esik ,hogy "látom üres valakinek a füzete" ilyen lealacsonyító módon

én meg azon kapom magam hogy mindenki rám néz az osztályban,hagytam az egészet mert nem érdekelt,a lényeg hogy a füzetemet otthon hagytam és egy másik füzetembe írtam volna ,nem is érdekelte volna így nem mondta el a tanárnak,nyilván neki jobb volt megalázni.

2014. jún. 2. 21:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9. nem ez volt az első alkalom,sőt így kezdődött amikor először meglátott,nagyon utálatos volt
2014. jún. 2. 21:42
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
De még mindig egyetlen tanár alapján általánosítasz. Most képzeld el, hogy egy hülye osztálytársad miatt mindenkit hülyének tartanak az osztályodban vagy az iskolában. Igazságos volna?
2014. jún. 2. 21:44
 13/22 anonim ***** válasza:
48%

Látod kérdező, csak te lehetsz a hibás.

Ma az a normális ha van egy csöpp kis hatalmad akkor visszaélsz vele.

Egy barátnőm általánosba jár és olyanokat mesél, ezeket az embereket gyerekek közelébe sem kéne engedni.

Sok nyomorult barom gyerekeket szekál, hogy jobban érezze magát.

2014. jún. 2. 21:44
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem kell ezt magadra vedd, viszont fel sem kell fújnod.Csak az az ember tud az életben emberekkel dolgozni majd, aki alázatos is egy kicsit pl. a munkájával szemben. Eztcsakis felnőttként érted majd meg.
2014. jún. 2. 21:45
 15/22 anonim ***** válasza:
44%
a hátsódat ne nyalják ki? kis szaros, mintha te tennél neki szívességet, hogy végighallgatod ahogy valami értelmet próbál pofozni beléd...
2014. jún. 2. 21:59
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek, a tiszteletnek kölcsönösnek kell lennie.

Viszont van, hogy ez a tisztelet nem működik. Én és az ofőm pl. nagyon igyekszünk a normál tanár-diák kialakításában 2 éve, de nagyon nem megy, teljesen más a világszemléletünk, mindent máshogy gondolunk, 2 éve megy a 'csatázás', DE kultúrált körülmények közt, visszafogottan, szóval a kölcsönös tisztelet hiánya sem akkora probléma, ha mindkét fél tudja ezt kezelni.

Amúgy ez kb. semmi, ugye tudod? Most nem állok neki sztorizgatni, de nálunk az ilyenek kb. mindennaposak, és ennél vannak sokkal durvábbak (a tanár és diák részéről is!), pedig ez elméletileg egy elit gimi.

2014. jún. 2. 22:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Nálam volt olyan, hogy egy tanár folyton cseszegetett, majd abbahagyta aztán később megemlítette, de azt mondta ő sem tudja miért csinálta, csak úgy... Néhány tanár sajnos, azon kívül, hogy azt érti amit tanít (nem mindegyik azért) ember alatti értelem lakozik bennük. Néhánynak gondolom annyira kivan a ... hogy így vezeti le vagy nem tudom, de ez van, megtehetik, és ők is csak emberek.
2014. jún. 2. 22:20
 18/22 anonim ***** válasza:
Minden tanárnak van egy bizonyos stílusa amit idővel meg kell szokni. Nem kell mindjárt ősi ellenségként tekinteni rá, mert egyszer beszólt valamit, ami aztán nagyon nem volt semmi. Lesz ettől még rosszabb is.
2014. jún. 9. 14:22
 19/22 A kérdező kommentje:
kösz ,de nem ez volt az első húzása, ez csak egy volt a többiből
2014. jún. 9. 14:24
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

"Miért nem tudnak a tanárok tiszteletet mutatni a diák felé?"

Miért, mit kéne tisztelni a kis takonypócokon? Hogy milyen ügyesen tudnak tanulás helyett RTL-klubot nézni meg egyéb hülyeségekkel foglalkozni? A határtalan bölcsességüket talán? A végtelen élettapasztalatukat? Vagy mi olyan baromira tiszteletet érdemlő ezekben a kis semmirekellő s.ggdugaszokban?

2014. jún. 9. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!