Miért nem tudnak a tanárok tiszteletet mutatni a diák felé?
Egyik nap az iskolában békésen ülők a padomnál mint mindig,és várom hogy elkezdődjön az óra, épp hogy belép a tanár nekem esik ,hogy "látom üres valakinek a füzete" ilyen lealacsonyító módon
én meg azon kapom magam hogy mindenki rám néz az osztályban,hagytam az egészet mert nem érdekelt,a lényeg hogy a füzetemet otthon hagytam és egy másik füzetembe írtam volna ,nem is érdekelte volna így nem mondta el a tanárnak,nyilván neki jobb volt megalázni.
Látod kérdező, csak te lehetsz a hibás.
Ma az a normális ha van egy csöpp kis hatalmad akkor visszaélsz vele.
Egy barátnőm általánosba jár és olyanokat mesél, ezeket az embereket gyerekek közelébe sem kéne engedni.
Sok nyomorult barom gyerekeket szekál, hogy jobban érezze magát.
Egyetértek, a tiszteletnek kölcsönösnek kell lennie.
Viszont van, hogy ez a tisztelet nem működik. Én és az ofőm pl. nagyon igyekszünk a normál tanár-diák kialakításában 2 éve, de nagyon nem megy, teljesen más a világszemléletünk, mindent máshogy gondolunk, 2 éve megy a 'csatázás', DE kultúrált körülmények közt, visszafogottan, szóval a kölcsönös tisztelet hiánya sem akkora probléma, ha mindkét fél tudja ezt kezelni.
Amúgy ez kb. semmi, ugye tudod? Most nem állok neki sztorizgatni, de nálunk az ilyenek kb. mindennaposak, és ennél vannak sokkal durvábbak (a tanár és diák részéről is!), pedig ez elméletileg egy elit gimi.
"Miért nem tudnak a tanárok tiszteletet mutatni a diák felé?"
Miért, mit kéne tisztelni a kis takonypócokon? Hogy milyen ügyesen tudnak tanulás helyett RTL-klubot nézni meg egyéb hülyeségekkel foglalkozni? A határtalan bölcsességüket talán? A végtelen élettapasztalatukat? Vagy mi olyan baromira tiszteletet érdemlő ezekben a kis semmirekellő s.ggdugaszokban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!