Nagyon szeretem a fekete színt, a ruháim is feketékén szőke vagyok, de a tanáraim nem szeretik mit tegyek?
Mondd meg nekik, hogy neked ez tetszik.
Amúgy szerintem is jól megy a szőke hajhoz a fekete ruha.
Semmit. Úgy is mondhatnám, hogy ki a fenét érdekel, hogy mit gondol néhány tanár a ruhádról?
Én is szeretem a fekete ruhákat, néhány évig én is szőke voltam. Semmilyen katasztrófát nem okozott a megjelenésem.
Ha az a bajuk, hogy fekete a ruhád akkor ez van, az ő bajuk. Bár én nem védem a tanárokat, sokan a semmiért is kötözködnek, de nem hiszem, hogy több tanár is azért szólna, mert feketét húzol.
Szerintem sem a ruhák színével van a bajuk, hanem magával a ruhával. Linkel már 1-2 képet, h kb. milyeneket hordasz, amikért szólnak, és akkor jobban tudunk segíteni, hogy mi lehet a probléma.
Oké most belinkelem hogy ilyen ruhákat hordok,szerintem nem vagyok kihívó az ilyen ruhákban,nekem ez az ízlésem
szóval ilyen ruhákat hordók ,csipkés de szép ,de nem kihívó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!