Miért ilyen idegbeteg állat az oszt. Társam?
Figyelt kérdés
múltkor nem volt székem,ezért elvettem az ő székét..de én nem tudtam h ott ül,ezért amikor odajött hozzám h én miért veszem el az ő székét,meg se mertem szólalni..a többiek meg mondták neki h van még szék,de neki az kellett amit én vettem el tőle..még oda is adták neki a másik széket,azt mondta h nem hagy engem nyerni,meg is fenyegetett h nagyon megbánom..utána még kb 3 percig ott veszekedett a többiekkel h az a szék az övé,mivel az ő adójából van levonva..az egyik gyerek meg kivette alólam a széket h legalább ne legyen vita..utána meg örült h ő nyert..miért ilyen?2014. máj. 19. 14:23
11/16 Firedoom válasza:
Max a szulei adoznak (jobb esetben) "amugy normalis szokott lenni" kotve hiszem az ilyen embernek nincs normalis oldala
12/16 A kérdező kommentje:
csak sokan bántották már meg,azért lett ilyen..
2014. máj. 19. 15:44
13/16 anonim válasza:
No, akkor te tudtad a választ. :-)
14/16 anonim válasza:
Figyelj, nekem olyan osztáltársam volt, akinek egyszer hozzáértem a padjához, erre fogta magát és elkezdte vsapkodni az enyémet, hogy ez nekem milyen. Aztán egyszer véletlenül, ismétlem VÉLETLENÜL (!!!) ráléptem a sarkára a folyosón, mire mejdnem fejbe rúgott. Meg még sok hasonló eset volt, mikor egyszer megelégeltem, hogy terrorizált, így fogtam, behúztam neki kétszer és békenhagyott. Mindenki azt mondja, hogy az erőszak nem megoldás, de néha csak az működik.
15/16 anonim válasza:
Taigetosz-pozitív az osztálytársad!
16/16 anonim válasza:
Legközelebb kérj bocsánatot és add vissza a széket.... szerintem te is hibás vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!