Hol találok normális, kedves, ügyes, nem idegbeteg állat fogászatot vagy fogorvost? Bárhol.
Figyelt kérdés
köszönöm annak, aki válaszol:)2009. dec. 20. 18:29
1/13 A kérdező kommentje:
amúgy elnézést a nem túl szép kifejezésért "idegbeteg állat", csak vannak tapasztalataim ilyen fogorvosokkal:(a lényeg, hogy rettentően félek bárhová elmenni, pedig már nagy kéne, szenvedek sokat...KÉREM, aki tud nagyon-nagyon jó fogászatot, fogorvos ossza meg velem:)
köszi:)
2009. dec. 20. 18:31
2/13 anonim válasza:
Nálunk, Csongrád megyében. Én rettentően féltem a fogorvostól, de ma már tök nyugodtan megyek. :)
3/13 anonim válasza:
Budapesten, azt hiszem a 4. kerületben Lilik vezetéknevű férfi.
4/13 anonim válasza:
ha közel vagy MIskolchoz, tudok írni neked egyet
én is oda járok :)
5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)neveket írnátok ha szépen megkérlek titeket?:)már úgy vagyok vele, hogy mindegy hol, csak tényleg jó legyen:)
2009. dec. 20. 18:58
6/13 anonim válasza:
dr Horváth Gábor (Hódmezővásárhely/Szeged). Fiatal, nagyon szimpatikus, kedves orvos. És ha jól tudom szájsebész is.
7/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Itt megnézheted:
8/13 anonim válasza:
Én is Szegeden tudok, de nem egy dokit, hanem többet is. Egy rendelőben dolgoznak, mind nagyon rendes.
Ha nem kapsz Szegednél jobb ajánlatot, akkor megírom neked. De ha pl. soproni vagy, akkor biztos tudnak közelebb is ajánlani. :D
9/13 anonim válasza:
Hát viccen kívül én úgy találtam,hogy altatást kértem :-)
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)Szeged az nagyon jó, nincs messze Tőlem:)Budapest, Kecskemét, Szeged és környéke nagyon jó:)
2009. dec. 21. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!