Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek a piszkalasok ellen?

Mit tegyek a piszkalasok ellen?

Figyelt kérdés

Elmesélem a történetet. 9. Osztályos gimnáziumi tanuló vagyok, ezelőtt általános iskolában nem voltak ilyen gondjaim az osztálytársakkal. Szóval:

November- december környékén elkezdtek piszkálni a fiú osztálytársaim, később egyre többen csatlakoztak hozzájuk, mígnem eljutottunk oda, hogy az egész fiúcsapat ellenem van. Hogy miért kezdtek el piszkálni, ne kérdezzétek, nem tudom. A legrosszabb az, hogy egy igazi barátom sincs az osztályból( egy, akivel ezelőtt több évig(!) legjobb barátok voltunk, ilyen miatt elárult, konkrétabban: nem áll ki mellettem, csak röhög azon, ahogy piszkálnak. Akiket év elején szereztem barátokat, ők is már piszkálnak.) egyszóval: minden fiú ellenem van, 2-3 kivétellel, de ők semlegesek, mert nem is piszkálnak és nem is vagyunk jóban)

Próbáltam többmindent:

Barátkozni velük( elhajtottak)

Visszaszolni( én lettem a szar mert megvedtem magam)

Leszarni őket( nem hagyják abba..)

Mit tegyek? Kezd már nagyon elegem lenni...

( iskolaváltást csak legvégső esetben tennék meg)

2014. márc. 19. 17:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Osztálytársad: - Hülye (vagy más sértö szó) vagy.

Te: - Csak rád akarok hasonlítani, f.stalicska, te vagy a példaképem!

Osztálytársad: - Mi bajod te xxxx?

Te: - Mi van f.stalicska, leírjam neked?

Osztálytársad: - Beszólsz b.meg?

Te: - Jó volt veled diszkutálni f.stalicska! (Majd otthagyod.)

Vagy:

Elveszed mondjuk a padjáról füzetét ezzel a mondattal:

Te: - Ha nem haragszol f.stalicska, megnézném a házid, nekem még nincs meg.

Csak egy h.lye példa volt, de a lényeg, hogy neked is kellemetlennek kell lenned a többiek számára ahhoz, hogy komolyan vegyenek, és megtanulják, hogy nekik is sz.r, ha veled kukoricáznak!

A verekedést honoráld azzal, hogy elordítod magad, de amilyen hangosan csak bírod, hogy repedjen meg az ablaküveg is, mondjuk így: SEGÌTSÈÈÈG!!!!!! (Gagyinak tünhet, de le merném fogadni, hogy erre nem számítanának. :-) )

2014. márc. 19. 18:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha van rá lehetőséged akkor szedd össze a haverjaid, barátaid, rokonaid és iskola után fenyítsétek be az egész bandát de úgy hogy lássák, ha tovább bas*ogatnak téged annak következményei lesznek. Ijesszetek rájuk. Ha ez az opció nem áll fenn akkor se hagyd magad. Üss csak vissza nekik. "Egyszer az egyik hátulról úgy belémrúgott, hogy a padot megtérdeltem. Na az már az a pont volt, ahol tényleg besokalltam: megfordultam, és jól megrugdostam a gyereket. Utána pedig leuvoltotte a fejem, hogy hogy merek visszarugni, és elmondott mindenféle nyomoréknak stb, többiek meg helyeselték is." Szóval azok után hogy megrugdostad csak kiabált? Na az ilyentől nem kell félni. Nyilván csak játszotta az agyát a többiek előtt és ha még visszaütni se mert csak kiabálni az azt mutatja hogy megijedt és hogy nehogy még jobban megszégyenüljön amiért az "osztály csicskája" (bocs nem, bántásból írom) nekitámadt ezért leüvöltötte a fejed hogy ő tűnjön a kemény gyereknek. Nem kell az ilyenektől tartanod, legyél elszánt és ha úgy adódik kend el a szájukat, máshogy nem fogják abbahagyni.
2014. márc. 19. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!