Mit tegyek a piszkalasok ellen?
Elmesélem a történetet. 9. Osztályos gimnáziumi tanuló vagyok, ezelőtt általános iskolában nem voltak ilyen gondjaim az osztálytársakkal. Szóval:
November- december környékén elkezdtek piszkálni a fiú osztálytársaim, később egyre többen csatlakoztak hozzájuk, mígnem eljutottunk oda, hogy az egész fiúcsapat ellenem van. Hogy miért kezdtek el piszkálni, ne kérdezzétek, nem tudom. A legrosszabb az, hogy egy igazi barátom sincs az osztályból( egy, akivel ezelőtt több évig(!) legjobb barátok voltunk, ilyen miatt elárult, konkrétabban: nem áll ki mellettem, csak röhög azon, ahogy piszkálnak. Akiket év elején szereztem barátokat, ők is már piszkálnak.) egyszóval: minden fiú ellenem van, 2-3 kivétellel, de ők semlegesek, mert nem is piszkálnak és nem is vagyunk jóban)
Próbáltam többmindent:
Barátkozni velük( elhajtottak)
Visszaszolni( én lettem a szar mert megvedtem magam)
Leszarni őket( nem hagyják abba..)
Mit tegyek? Kezd már nagyon elegem lenni...
( iskolaváltást csak legvégső esetben tennék meg)
Velem is ez volt régebben.
Amit tehetsz:
- Beszélsz a tanáraiddal, szüleiddel.
- Egy embert szemelsz ki magadnak, és magad mellé állítod, tudom, nagyon nehéz, de nem lehetetlen.
- Lehúzod ezt a három hónapot, és elmész egy másik suliba, tudom, hogy nem könnyű, de sokszor célravezetőbb.
- Lányokkal barátkozol.
Többet nem tudok most így hirtelen. Remélem, hogy jobbra fordulnak a dolgaid, sok sikert :)
17:26:
Mondok egy ilyenre példát. Egyszer az egyik hátulról úgy belémrúgott, hogy a padot megtérdeltem. Na az már az a pont volt, ahol tényleg besokalltam: megfordultam, és jól megrugdostam a gyereket. Utána pedig leuvoltotte a fejem, hogy hogy merek visszarugni, és elmondott mindenféle nyomoréknak stb, többiek meg helyeselték is. Nem szoktam másokat bántani, főleg nem kezdeményezni, de ez már a sokadik utese volt felém... :/
A piszkalok kb felét meg tudnám verni, ha arról van szó, csak nem szeretek verekedni, egyáltalán nem, és nem hiszek abban, hogy az erőszak megoldás lenne...:/
Vagy talán mégis? Párat egyesével meg kéne vernem suli után? Az is megoldás lenne?
Én sem szeretem a verekedést, az erőszakot..
De ha megütnek téged, az már bűn, és ha te visszaütsz, az csak önvédelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!