Mit lehet tenni ez ellen?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Mit lehet tenni a sz@rkeverő, áskálódó lányok ellen? Korábban "barátnőim" voltak, de csak kavarnak, pletykálnak, áskálódnak a hátam mögött. Amikor megmondtam az egyiküknek hogy fejezze be még ő volt megsértődve. Sajnos mindennap kénytelen vagyok találkozni velük mivel osztálytársaim. Mit tegyek?2013. nov. 7. 00:13
1/17 anonim válasza:
Miért sértődött be ezen?
Egyrészt legyen tartásod, másrészt merj beszélni nekik, te is lehetsz kicsit "komisz", tehetnél rájuk áskálódó megjegyzéseket. Amik igazak is.
2/17 anonim válasza:
Húha. Iratkozz át másik osztályba.
3/17 A kérdező kommentje:
nem akarok beszállni a sz@rkeverésbe. Egyszerűen utálom őket, de nem úgy akarok visszavágni hogy én is lesüllyedek a szintjükre és áskálódom ellenük.
2013. nov. 7. 00:16
5/17 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy nekem kellene megfutamodnom amikor nem tettem semmi rosszat, egyszerűen olyan típusok hogy imádnak mással foglalkozni és rosszindulatúan kavarni a másik háta mögött.
2013. nov. 7. 00:18
6/17 anonim válasza:
Egyszerű, szarjál rájuk, és mosolyogj! :)
7/17 anonim válasza:
Előzővel értek egyet, az ilyen osztálytársak arra szállnak rá, aki hagyja magát. Ha teljesen közönyösen viselkedsz velük, akkor abba fogják hagyni és keresnek mást, akivel lehet kekeckedni. Aki pedig ismer téged, az úgysem hisz el bármit amit a hátad mögött pletykálnak rólad.
8/17 A kérdező kommentje:
csakhogy az egyik nem kispályás, elég befolyásos az apja és a kapcsolatai révén, és pont ő kezdett utánam "nyomozgatni". Az egész onnan indult hogy összejöttem azzal a pasival aki neki is tetszett de honnan tudhattam volna meg egyébként is, elég kicsinyes dolog ezért "bosszútállni"
2013. nov. 7. 00:23
9/17 A kérdező kommentje:
nem fognak másra rászállni mert velem van bajuk úgymond
2013. nov. 7. 00:24
10/17 anonim válasza:
Nem tudsz tenni semmit. Az idiotizmus nem gyógyítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!