Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit lehet tenni ez ellen?

Mit lehet tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Mit lehet tenni a sz@rkeverő, áskálódó lányok ellen? Korábban "barátnőim" voltak, de csak kavarnak, pletykálnak, áskálódnak a hátam mögött. Amikor megmondtam az egyiküknek hogy fejezze be még ő volt megsértődve. Sajnos mindennap kénytelen vagyok találkozni velük mivel osztálytársaim. Mit tegyek?
2013. nov. 7. 00:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Valóban nem gyógyítható, de enyhébb lehet a lefolyása válogatott erőszakoskodások szakszerű adagolásával (közérthetően: felfogása nincs, de azért nagy nehezen idomítható).
2013. nov. 7. 08:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Annyit tudsz tenni,hogy nem figyelsz rájuk... Ignorald oket teljesen. Keress baratokat az osztalyodon kivul...
2013. nov. 7. 08:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Üdv a való világban! Minden iskolában ez folyik és később ez lesz a munkahelyeden is, csak annyit tudsz tenni, hogy nem foglalkozol az ilyesmivel, ne idegesítsd magad ezzel.
2013. nov. 7. 08:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Mit pletykának és hogyan áskálódnak?
2013. nov. 7. 09:19
 15/17 anonim ***** válasza:
2013. nov. 7. 09:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Elkerülni a társaságukat!
2013. nov. 7. 10:48
 17/17 anonim válasza:
Figyel először is fő szabály osztálytársal soha ne kerülj semilyen kapcsolatba (mármint érted hogy milyenbe ) én elég bunkó srác vagyok mert kimondom azt amit gondolok egy csajról ha beszól ilyenkor megsértődnek és elmennek pityegni hogy az a szemét így úgy tudom hogy tuskó vagyok de ezt csináltam 2 hétig és mingyár jobba lettem velük mert felfogták hogyha baszogatnak csak nekik lesz rossz ha érdekel a többi részlet írj kommentet és írom a közepes verziójú dumáimat
2013. nov. 12. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!