Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mikor szokott irritálni...

Mikor szokott irritálni titeket, ha egy iskolatársatok rátok irkál facebook chaten?

Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Mindig, kivéve ha jó csaj, akkor csak majdnem mindig.
2014. márc. 15. 15:59
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Ha egyszer-egyszer rám ír, különösebben nem. De ha állandó jelleggel, akkor eléggé, főleg ha a kérdeznivalója kimerül abban, hogy 'Mizu?'.
2014. márc. 15. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsére nem ír rám senki,de ha irkálnának eléggé irritálna.
2014. márc. 15. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
9%

engem csak akkor irritál ha mondjuk egy héten már harmadjára ír rám és nincs semmi mondanivalója és csak ilyeneket ír,hogy "jaj mesélj már valamit" vagy "mondj valamit" na ilyenkor a falra mászok.

de mondjuk egy hétvégén szerintem nem szoktak idegesíteni :D

2014. márc. 15. 16:18
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Engem csak akkor, amikor rajzolok. Általában gépről másolom a képeket, és amikor ír valaki, akkor ablakot kell ugye váltani. Elolvasom, válaszolok, már nekiálnék újra a rajznak, el is felejtettem, hogy mit akarok, erre újra ír, és ráadásul valami tök hülyeséget.
2014. márc. 15. 16:20
 6/7 anonim válasza:
100%
Engem szinte soha nem zavar, legtöbbször örülok hogy tudok beszélgetni valakivel.
2014. márc. 15. 16:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Legtöbbször nem. De azt az osztálytársamat utálom hogy ennyi a mondandója:szia,mizu,mit csinálsz. Már rövid távon is idegölő.
2014. márc. 20. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!