Szerintetek mikor hagyják abba? (osztálytárs-probléma)
Az a helyzet,hogy pár osztálytársam gyakran néz,bámul,és emellett kritizál.Szóval,tök mindegy mi van rajtam,néznek meg kritizálnak,előszeretettel néznek hátulról is.Volt hogy az egyikőjük direkt hátrament a másikhoz,vagy hogy kicsit lasabban ment mint én,meg ilyenek.Meg hallottam már hogy beszéltek a kinézetemről is ,meg ilyenek.
A másik meg,hogy előfordult hogy mondogatták egymás után egy óra után hogy x dolgot nem tudtam megcsinálni,hogy lehetek ilyen.Szóval gondolom kritizálnak is úgy általában.
Ezt persze a hátam mögött,nem a szemembe.
Hallottam már hogy kritiáltak tanárokat is,meg biztos másokat is.
Tanácsolták már hogy nem törődjek vele,de az nem segítene,mert nem a bosszantásomra csinálják,hanem egymás szórakoztatására.
Nem elég hogy ők is ilyenek,még ti se segítetek? :(
Másodiknak: ugyan miből gondolod ezt?
De nem csak beképzelem,biztos hogy ezt csinálják!
Negyediknek: elhiszem hogy sokakkal csinálják ezt,de másokat is zavar,nem is kicsit.Engem is ugyanúgy zavar.Szerintem természetes.Egy ideig nem annyira foglalkoztam vele,de már igen.
Miért baj az,ha szeretném hogy abbahagyják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!