Hogyan járjak el osztálytársammal? (bőv lenn)
Figyelt kérdés
Ma a suliban egyik osztálytársam rácspta kezemre az ajtót, délután az sztk ban sínbe rakták kezem, tehát elvileg le tudom venni. Osztálytársam aki rácsapta azt szeretné hogy leszedjem a suliba kötést, hogy ne kapjon intőt, mit tegyek?
Nem törés csak zúzódásról van szó.
2012. szept. 6. 23:15
1/9 anonim válasza:
Ha véletlen csinálta, nem hiszem, hogy kap intőt.
Ha meg direkt, akkor megérdemli.
2/9 anonim válasza:
Szerintem ne vedd le, ha direkt csinálta, vagy véletlen volt akkor se , most nem az a lényeg , hogy ő intőt kap,hanem az ,hogy neked fel van duzzadva a kezed. Gondolom , nem kért bocsánatot, most is az a lényeg neki, hogy ő ne kapjon büntetést, az nem érdekli , hogy esetleg neked fáj a kezed.
3/9 A kérdező kommentje:
Jóban vagyunk, de néha elborul az agya, sztem most is ez volt..
2012. szept. 6. 23:25
4/9 anonim válasza:
A zúzódás még komolyabb dolog mint a törés...nehezebben gyógyul!
Nagyon önző az osztálytársad. Egy intőtől nem áll meg a világ, a kezed egészsége sokkal fontosabb.
6/9 anonim válasza:
Nem szólogattál be vagy nem csináltál olyat, amivel megbánthattad?
7/9 A kérdező kommentje:
Attól borult ki, hogy többen szóltunk neki hogy betegen ne járjon suliba, de ez csak viccesen jegyeztük meg, nem akarja senki h lemaradjon.
2012. szept. 6. 23:34
8/9 anonim válasza:
szerintem az orvos nem véletlen rakta sínbe. nem kéne leszedni. látta valamelyik tanár, hogy rácsapta a kezedre az ajtót, mert ha nem akkor ha kérdezik, azt is mondhatod, hogy otthon történt valami?!
9/9 A kérdező kommentje:
Igen lehet ezt mondom, mivel a nap végén történt
2012. szept. 6. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!