Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járjak osztálytársammal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járjak osztálytársammal?

Figyelt kérdés

Jó tulajdonságai: hozzám kedves, aranyos, jól érzem magam vele, kirándulásokon tök jókat tudtam vele beszélni, állítólag fantasztikusan csókol

Rossz tulajdonságai: cigizik, nagyon nem szűz, a haverjával (aki szintén osztálytársam) amikor vele van akkor hülye, bulizik, deszkás, nem néz ki vmi huh deh jól, bukott

Rólam tudni kell h mindenféleképpen szűz vok. (beleértve még csókolózni sem csókolóztam)

14/L

2009. jún. 8. 18:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nézd dönteni nem tudok helyetted,én meggondolnám ezt a cigizős,bukásos dolgot...az h nem néz ki jól egy dolog a belső fontosabb.

szval ezt vele kell megbeszélned,ha szeretitek egymást,és kitartotok egymás mellett akkor mért ne.De vigyázz nehogy csak arra kelljél neki(ha nagyon nem szűz akkor lehet h csak azért akar.)

14/L

2009. jún. 8. 18:23
 2/20 anonim ***** válasza:
Ha egymás előtt akartok lebőgni fölleg ő akkor hajrá.
2009. jún. 8. 18:24
 3/20 anonim ***** válasza:
50%

Hát ha hozzád kedves, aranyos meg jó fej akkor szerintem mindenképpen. Az mellékes hogy cigizik, nem szűz, bulizik, deszkás, nemnéz ki jól és bukott, szerintem ez manapság már tök átlagos. Olyan pasira semmiképpen ne várj aki a rossz tulajdonságainak a tökéletes ellentéte mert olyanból manapság már 100000-ból csak 1 van max. Szóval ha te is akarod meg ő is akarja akkor járjatok, aztán ha nem megy maximum majd szakítotok. A csókolózás miatt ne parázz, nem lehet elrontani, de viszont akármennyire is szereted 14 évesen még ne feküdj le vele! Még akkor sem ha azt mondja hogy otthagy ha nem fekszel le vele. Majd lesz másik . :) . Remélem segítettem. Hello.

L/14

2009. jún. 8. 18:26
 4/20 A kérdező kommentje:
Az a baj, h velem naon kedves... És tőlem tuti nem akar olyat, mert ismer! Talán egy picit meg is tom változtatni!!! A cigi annyira nem zavar, mert nem feleségül akarok menni hozzá, és ha elakarja rontani az egészségét nem érdekel! Ami zavar, az az, h mással mien... Am itt a nyár és osztálytársak tök jó h nem avatkoznak bele...
2009. jún. 8. 18:27
 5/20 A kérdező kommentje:
Tuti nem vesztem el a szüzességem!!! És ha amiatt otthagyna ak hajrá!!! Az azt jelenti h nem én kellek neki!!! Ebben az esetben menjen útjára nem érdekel... Nem adnám oda magam semmi pénzért!!!
2009. jún. 8. 18:28
 6/20 anonim ***** válasza:

Figyelj! Ahogy így leírtad a rossz tulajdonságait... sztem nem sokáig bírná úgy, hogy még szűz vagy.:D

Csak egy vélemény, de én nem járnék vele... főleg ha nem is helyes (mert ha nem találod helyesnek, akkor nem vagy szerelmes).

2009. jún. 8. 18:45
 7/20 A kérdező kommentje:
Szerelmes 1000% nem vok... Viszont eléggé kedvelem, meg szeretek vele lenni, főleg kettesben. Osztálykiránduláson is egy csomót dumcsiztunk... És tuti nem arra megy h lefektessen, mert naon jól tudja, h úgyse fogok... Kiránduláson 3an voltunk egyszer, sétáltunk. Beszéltük pont az osztálytársammal (nem ezzel a fiúval, ő csak hallotta) h az első csókunkat emlékezetesen szeretnénk... Ő pont hallotta, szal tudja...
2009. jún. 8. 18:48
 8/20 anonim ***** válasza:

Ugyan ezekkel a gondolatokkal indultam neki a kapcsolatnak én is.

Csak hogy tudd, egy férfit te soha nem fogsz megváltoztatni. Vagy olyan amilyen, vagy keress mást.

Ha nem egy szűz típus, akkor meg fog csalni olyannal, aki simán lefekszik vele vagy pedig te fogsz vele lefeküdni, mert a köd elvakít.

Te tudod csak eldönteni, hogy mennyit jelent neked a srác.

2009. jún. 8. 18:50
 9/20 A kérdező kommentje:
Igen... Ez a gondolat engem is nagyon éltet h esély van rá h megcsaljon... Mondjuk ahogy ismerem a fiút, ezt az elején letisztáznám vele, h ha megakar csalni, ak nyugodtan deh szóljon, h akkor ő is tiszta lelkiismerettel csinálja, h nincs bnője... A másik amiben még kérnék segítséget és lécci erre is írjatok: Ha úgy döntök h járni akarok vele, ak hogy kérjem meg... Ma már annyira nem ciki ha egy lán kérdi meg a pasit... Mondjuk én nem örülök neki, dehát nah...
2009. jún. 8. 18:53
 10/20 anonim ***** válasza:

Szerinte nem lenne érdemes járnod vele, mert mint írtad nem vagy belé szerelmes, de vszomt mnagyon jó barátok vagytok, és jól érzitek magatokat egymással.

De ha pl járnátok.. és összevesznétek valami miatt, aztán szakítanátok, akor elképzerlhező hogy a barátságnak is annyi lenne.

16/F

Menyus

2009. jún. 8. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!