Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járjak osztálytársammal?
Jó tulajdonságai: hozzám kedves, aranyos, jól érzem magam vele, kirándulásokon tök jókat tudtam vele beszélni, állítólag fantasztikusan csókol
Rossz tulajdonságai: cigizik, nagyon nem szűz, a haverjával (aki szintén osztálytársam) amikor vele van akkor hülye, bulizik, deszkás, nem néz ki vmi huh deh jól, bukott
Rólam tudni kell h mindenféleképpen szűz vok. (beleértve még csókolózni sem csókolóztam)
14/L
Ha nem tudod eldonteni, kinek higgy, akkor csak bizz az osztoneidben...persze a te helyedben en is ugyanilyen tanacstalan lennek...bizz magadban!;
14/L
szia
én is jártam osztálytársammal és pont nyári szünet elején szakitpott velem szal volt időm szeptemberig elfelejteni de am nehéz lett volna mindennap őt látnom :S
ha ilyen "előélete" van akkor nem biztos h ő a legjobb választás,attól függ h kalandot akarsz v tényleg egy normális kapcsolatot:)
sok sikert
Van egy olyan szólásmondás, hogy "Házinyúlra nem lövünk" :)
Én soha nem jártam volna osztálytárssal, olyan kellemetlen lett volna együtt lenni- bárhogy is alakul a dolog... Erre is gondolj azért.
Ha most összejönnétek, de nyár végén mégis úgy éreznétek, hogy ez mégsem megy, milyen lenne szeptemberben kép padnyira ülni egymástól? Milyen lenne más pl. lánnyal látni?
Úgy vettem észre, hogy okos kislány vagy, szóval fel tudod te mérni ezeket a dolgokat. :)
Egyébként valahol írtad, hogy talán megváltoztatnád. Ebben ne bízz, ez általában nem szokott sikerülni a nőknek :)
Járok vele... =D
Viszont ezzel lett egy pár új kérdésem... Majd nézzétek meg. Ebben a témakörben lesz... így fog kezdődni: Járok az osztálytársammal. ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!