Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek? Kéne egy kis segítség

Mit tegyek? Kéne egy kis segítség

Figyelt kérdés
Van egy tanárom a suliban, akit nagyon szeretek, és ő a kedvenc tanárom. De van egy mAsik lány, az osztálytársam, aki szintén kitűnő tanuló, mint én, és azt mondta nekünk, hogy mindkettőnket ugyanúgy szeret, de én azt szeretném, ha nekem olyan lenne a kapcsolatom vele, mint egy baráttal, mert sok mindent meg tudok vele beszél.i, de ez kevés, mert szeretnék barátként tekinteni rá. Ehhez mit tegyek? Légyszi segítsetek! Bunkó választ nem kérek:))

2014. febr. 15. 07:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Legyél ennek a másik lánynak a barátja, ne a tanárodnak akarj a barátja lenni.
2014. febr. 15. 08:20
 2/9 A kérdező kommentje:
A lánynak is a barátnője vagyok. De az a gond hogx ugye 5-en vagyunl egy ,,baráti csapat'' igy lányok, de engem egy csomoo helyre nem hivnak el és nem tudom miért. Már kérdeztem, hogy miért van ez és azt mondták hogy nem tudom. Igy sokszor összevesztem velük, és a tanáromban jobban megbizok. Es ő is mondd el bekem sok dolgot. Ezért szeretném azt elérni hogy pl elmenjunk kettem sétálni moziba vag akárhova.
2014. febr. 15. 08:55
 3/9 anonim válasza:
100%
Ezt azonnal felejtsd el!Moziba menés és az hogy barátként akarsz rá tekinteni...ez csak 18 után fog működni.Keress új barátokat.Hány éves vagy?
2014. febr. 15. 16:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem fogom elfeklejteni mert már most is nagyonsokmindent megbeszélűnk, és ahogy már írtam, megbízunk egymásba. Pl tegnap tabította meg jègkorizni. Tudja h ki tetszik és még sok mást is. Ès én is tudok nagyonsok mindent róla. Csak azt nem tudom hogy elitasítaná-e azt ha elhívnám sétálni. Ès hidd el ő nem egy átlagos tanár.
2014. febr. 15. 18:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

El kellene mondani a tanárnak az érzéseidet:hogy nagyon szereted,és hogy szeretnél vele többet beszélgetni.

Hányadikas vagy?

Azt javaslom,hogy ne menjetek se sétálni,se moziba,se sehova együtt,amíg ki nem járod a sulit.Ugyanis általában az ilyen tanárokat lenézik és kirúgják..ez akkor is megtörténik,ha nem vagytok ÚGY együtt,csupán csak meglátnak titeket az utcán közlekedni a rosszakaróitok-nyilván lesznek,számíts rá!

Ja,meg innentől jön a LÉNYEG:

-Mint minden barátságon vagy szerelmen,vagy szereteten alapuló kapcsolat,a tanár-diák kapcsolatok is érzelmi kockázatokat hordoznak.

Vegyük az én esetemet..az történt,ami nálad:nagyon megszerettem egy tanárt,és sokat megengedett nekem,az intimszférájába kerültem(sok mindent elmondott,túl sokat).Aztán féltékeny lettem,mert egy másik csajjal(az ellenségemmel..mondjuk csak ő harcol velem:tudod,okos enged...!),aztán meg egy csomószor előfordult,hogy beszólt nekem ez a tanár..mindig jókor,pont,amikor rossz volt a hangulatom amúgy is,aztán meg még rosszabb lett a beszólások után.

Bocsánatot kértem,de fájt.Tudta,hogy nagyon bántott.Már csak ő tud bántani igazán.

Nem hiszem,hogy ennyire szabad megnyílni akárkinek is.

2014. febr. 15. 22:03
 6/9 anonim válasza:
Elmondanád légy szíves,hogy hány éves vagy?(ez sok szempontból fontos lenne)
2014. febr. 16. 07:01
 7/9 A kérdező kommentje:
14 vagyok és lány. A tanárom nő. És nem vagyok leszbi.
2014. febr. 16. 07:26
 8/9 anonim válasza:
Fiatalabbnak gondoltalak...Figyelj már ide,egy tanár nem lehet egy diák barátja! Együtt sétálni és moziba menni,ezt egy normális tanár be sem vállalná a diákjával. Ha ezt mégis bevállalja(amit nem hiszek) akkor az előbb utóbb ki fog derülni és ezzel csak azt éred el,hogy a tanár repülni fog az iskolából.Nem értem hogy ezt hogy gondoltad... Ha elmúltál 18 akkor teheted ezt csak meg. Az iskola vezetősége ezt nagy ívben leszarja,hogy nem vagy lezbi,a tanárnőt akkor is kirúgják.Túlságosan ragaszkodsz ehhez a tanárhoz.Keress a saját korosztályodban barátokat. 15/l
2014. febr. 16. 08:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem fogod fel h nincsenek barataim? Fasztudja mier
2014. febr. 18. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!