Mit tegyek? Kéne egy kis segítség
El kellene mondani a tanárnak az érzéseidet:hogy nagyon szereted,és hogy szeretnél vele többet beszélgetni.
Hányadikas vagy?
Azt javaslom,hogy ne menjetek se sétálni,se moziba,se sehova együtt,amíg ki nem járod a sulit.Ugyanis általában az ilyen tanárokat lenézik és kirúgják..ez akkor is megtörténik,ha nem vagytok ÚGY együtt,csupán csak meglátnak titeket az utcán közlekedni a rosszakaróitok-nyilván lesznek,számíts rá!
Ja,meg innentől jön a LÉNYEG:
-Mint minden barátságon vagy szerelmen,vagy szereteten alapuló kapcsolat,a tanár-diák kapcsolatok is érzelmi kockázatokat hordoznak.
Vegyük az én esetemet..az történt,ami nálad:nagyon megszerettem egy tanárt,és sokat megengedett nekem,az intimszférájába kerültem(sok mindent elmondott,túl sokat).Aztán féltékeny lettem,mert egy másik csajjal(az ellenségemmel..mondjuk csak ő harcol velem:tudod,okos enged...!),aztán meg egy csomószor előfordult,hogy beszólt nekem ez a tanár..mindig jókor,pont,amikor rossz volt a hangulatom amúgy is,aztán meg még rosszabb lett a beszólások után.
Bocsánatot kértem,de fájt.Tudta,hogy nagyon bántott.Már csak ő tud bántani igazán.
Nem hiszem,hogy ennyire szabad megnyílni akárkinek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!