Nem kéne ezt éreznem?
Elég nehéz lehet neked: nem elég, hogy más gondok gyötörnek, most még ez is ...
Szerintem az lenne a legegyszerűbb, ah tisztáznád a dolgot a tanároddal, bár szerintem gondolhatja, hogy nem csak a jegyeid miatt fakadtál sírva és ezért is ajánlotta fel a segítségét.
Én a helyedben megkeresném a tanárt és ahogy mondtam, tisztáznám vele a dolgokat. Nem kell feltétlenül beavatnod a gondjaidba, de a segítségét mindenképpen elfogadhatod, mert csak jót akar neked.
Az, hogy ezek után kellemetlenül és kiszolgáltatottnak érzed magad teljesen érthető, de tényleg nem kellene így gondolkodnod, ő biztosan nem fog kinevetni, megalázni vagy visszaélni a bizalmaddal.
Ha bármi más kérdésed van nyugodtan írj privátot! :)
Szia,én tanár vagyok.
Többször előfordult már, hogy egy-egy gyerek elsírta magát előttem, amikor elővettem, mert lehetetlenül viselkedett. És akkor kibuggyant belőlük minden, nagy terhek vannak rajtuk már, és nem tudják a feszültségeiket, a szüleik problémáit letenni, levezetni. Persze azért viselkedtek úgy, ahogy. Meghallgattam és bátorítottam őket, értékes emberek nagyon, az élet pedig kemény,és ezt már ők is tudják. Igyekszem ilyenkor erősíteni őket, mert sok erő kell az élethez.
Nagyon remélem, hogy nem úgy élték meg, hogy kiadták magukat nekem. Szeretem őket, komolyan veszem a problémájukat,és jót akarok nekik. Azt hiszem, ezt tudják.
Azt gondolom, a Te tanárod is így viszonyul Hozzád.
38n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!