Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek ez fer?

Szerintetek ez fer?

Figyelt kérdés

Picit hosszú, de légyszi' olvassátok el!

Ma volt tesióránk, a tanár csengő utén bejött az öltözőbe és mondta, hogy sorakozzunk, de ilyenkor általában hatalmas káosz van, nem vagyunk azok a rendes, csendes osztály...Én hátramentem a tükrökhöz összefogni a hajam(nem csak én nem voltam kész, hanem kb a lányok fele is ekkor "fodrászkodott".Eközben mentek ki a 'jó' gyerekek, akik ott álltak sorban az öltözőben, mikor már szinte mindenki kiment (elvileg, mert mi nem hallottuk) megkérdezte, hogy van-e még bent valaki, mi ugye ezt nem hallottuk és ezért nem válaszoltunk.Ekkor a tanár bezárta az öltözőt úgy, hogy mi hárman bent maradtunk.Kb ekkor készültünk el a hajunkkal és mentünk VOLNA ki, de akkkor láttuk, hogy be van zárva, egy ideig dörömböltünk, de utána abbahagytuk és nem tehettünk mást, csak azt, hogy várunk.Eközben lent elkezdődött a tesióra.A többiek észrevették, hogy nem vagyunk ott, szóltak is a tanárnak, hogy megnézhetik-e, hogy nem maradtunk esetleg az öltözőben, erre azt mondta a tanár, hogy ez nem az ő problémája meg hogy ha eddig is ott voltunk ezután is ki fogjuk bírni!!!!!!!De ugye nem hülyék a lányok, nem hagyták annyiban, kikéreszkedtek WC-re, de közben hozták a kulcsot, hogy minket "kiszabadítsanak". Ezután lementünk a tesiterembe, ahol a tanár leordított minket, hogy be fogja írni az igazolatlant, márcsak azért is, mert amikor megkérdezte, hogy van-e még bent valaki, mi "nem méltattuk válaszra". És ezután be is írta az igazolatlant, szerintetek ez helyesen tette?Mi vagyunk a hibásak?(amúgy 22 perc múlva jött a "felmentősereg"

2014. febr. 12. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

1. A tanar durva volt hogy siman bent hagyott volna, akar csak 45 perc erejeig.

DE

2. Ha azt mondja, hogy SORAKOZO, akkor mar nem mesz a tukorhoz tollaszkodni, hanen gyorsan osszefogod a hajad, mikozben mar indulsz a felsorakozasra. Nem divatbemutato ez, hanem tornaora, nem kell minden hajszaladnak belove allnia, eleg osszefogva lennie.

2014. febr. 12. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
10%
Érdekes hogy a "jó" gyerekek el tudtak készülni.
2014. febr. 12. 13:56
 3/5 A kérdező kommentje:

kedves #1!

Nem vagyok az a csinibaba fajta, csak nekem olyan a hajam, hogy hajlamos arra, hogy olyan borzalmasan néz ki, ha nem látom tükörben, mintha éppen egy boxmeccsről jönnék és nem szurkolóként...

kedves#2!

Én is át voltam öltözve, csak bele akartam nézni a tükörbe, hogy mégis hogy nézek ki és nem én voltam az egyetlen, aki ezt tette!

2014. febr. 12. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Ebben az esetben igyekezz elkeszulni a sorakozoig, siess a hajaddal. Az nem kifogas, hogy masok sem keszultek el idoben. Nem jelentel meg az ora kezdetekor a sajat hibadbol, jogos az igazolatlan.
2014. febr. 12. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
95%
Reklamáld meg a dirinél vagy osztályfőnöknél első körben, magyarázd meg neki, és akkor hátha kihúzza az igazolatlant!:)
2014. febr. 12. 17:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!