Tényleg ennyire fura, hogy én tényleg szeretek beszélgetni néhány tanárommal?
Van 2-3 tanárom akiket szeretek, és néha szoktunk beszélgetni hol egyikkel, hol másikkal.
Néhány oszálytársam, a barátaim pedig hülyének néznek, ők a tanárokat elleségnek tekintik, vagy semlegesek irántuk, beszélgetni is kb. csak jópofizásból szoktak néha, vagy csak muszályból teszik ha a tanár kérdez tőlük valamit (most órán kivüli beszélgtére gondolok természetesen).
Ès viszont tènyleg szeretek beszélgetni velük, akár én kezdeményezek akár ők kérdeznek. Nem szoktam lerázni őket mint mások, hanem elbeszélgetek, mint bárki mással. Hisz ők is csak emberek. Vagy tévednek???
Vagy például ha az utcán, boltban talákozunk egy tanárral mások elfordulnak, elmennek nehogy véletlenül észre vegye őket, én viszont megyek tovább, (nem bújkálok) köszönök, néha beszélünk 1-2 szót (megszokták kérdezni néha h. mi járatban vagyunk és hasonlók, kb ennyi a beszèlgetés).
Most tényleg én vagyok a fura hogy nem fordulok el ha találkozok valamelyik tanárommal??? :(
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon jól estek! :)
Lenne még 1 hasonló kérdésem, ha nem gond. :)
Az egyik tanárral (akit egyébként én nagyon kedvelek/ jóban vagyunk ) eléggé megromlott az osztály viszonya, mivel eléggé "rossz" az osztály (egy része).
Emiatt néha elég feszültek az órák (mondhatni hadi felállás van), pedig még "réges régen" jó hangulatú órák voltak, és a tanárnő is nagyon kedves, és aranyos egyébként.
Én pedig néha szoktam gondolkodni hogy hogy lehetne kicsit helyrehozni ezt(pl. elhívni a tanárnőt az osztálykirándulásra, egy másik tanárt így szeretett meg azs osztály így gondoltam talán békítené a viszonyt)
Persze ez csak egy sima ötlet, semmi alapja nincs.
De erre is annyi volt a reakció, hogy minek foglalkozok vele, őket(csak 1-2 embernek mondtam el az ötletem) nem igazán érdekli az az 1-2 nap, van még 100 másik, teljesen mindegy ki jön velünk, vagy milyen lesz(egyébként akik ezt mondták sem igazán kedvelik a tanárnőt, és az osztálytól is elszigetelődnek néha-néha).
Lényegében ebből is csak az jött ki hogy én vagyok a fura, mert ilyenekkel foglalkozom... :(
Pedig csak azt szeretném, hogy jobb legyen a hangulat, még ha nem is lehet olyan mint régen, de legalább kicsit barátságosabbá tehetnék.
Erről mi a véleményetek?
-Elleség
-Muszály
-Bújkálok
-Réges-régen
Illetve sok-sok vessző- és nyelvtani hiba.
Nem fura,én is szeretek a tanáraimmal jóban lenni.
Szerintem ha ennyire nem akarnak egy lépést se tenni az osztálytársaid a tanárokkal való jó viszonyhoz,akkor hagyd...Legyél jóba velük is és a tanárokkal is.:))
Köszönöm a válaszokat!
4. Hehe.. nem újdonság hogy vacak a helyesírásom, kézírással még jobbakat tudok. xD
De legalább a kérdéssel kapcsolatos véleményt is oda kanyaríthattál volna.
5-ös: Igazad van, :)
csak sajnálom, mert tudom hogy milyenek lehetnének az órák, ha tudnának kompromisszumot kötni egyesek. :(
Egyáltalán nem fura, nekem is van 2-3 tanárom, akivel nagyon jóban vagyok és szeretek is velük beszélgetni. Hozzám a matektanárnőm áll a legközelebb, szinte mindennap beszélgetünk, bármit elmondhatok neki. Általában egy busszal szoktunk menni, ezen ritkán beszélgetünk csak (ilyenkor zenét hallgatok és a tanárnő is el van a gondolataival), viszont amikor leszállunk, az egész úton dumálunk. Sokkal inkább egy idősebb testvérhez hasonlítanám, mint tanárhoz. Nyáron volt egy komolyabb műtétem, rengeteget chat-eltünk facebook-on. Sokkal többet tudott rólam, mint a barátaim. Végzős vagyok a gimiben, és ha belegondolok, hogy már csak két hónapig van lehetőségem arra, hogy minden nap beszélhessünk, borzasztóan érzem magam. Remélem, hogy évek múlva, amikor elvégzem a tanárképzőt, visszamehetek abba az iskolába tanítani, ahol én is rengeteget tanulok/tanultam.
18L
Egy rokonlélek! :)
Én is elgondolkoztam már a tanári pályán, hogy későbbiekben visszatérhessek az iskolai közegbe.
És olyan rossz belegondolni, hogy egyszer vége szakad a gimis éveknek... :(
Egyéként milyen tanár szeretnél lenni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!