Segítség! Az öcsémet folyton piszkálja egy hülyegyerek, mit tegyünk? Hogy állítsuk le?
Szia! Eloszor is ofo, igazgato jo otlet! A tobbi szulot osszehivatni rendkivuli szuloivel is jo otlet!
Nekunk is volt ilyen problemank... Ocsem is ilyen idos lehetett kb volt egy bukott osztalytarsuk 2 evvel idosebb volt es hatalmas nagydarab gyerek volt Ocsem meg iszonyat alacsony, vekony gyerek volt.. en 14 voltam..
Nekunk semmi nem hatott! Anyu elvalt ejjel nappal dolgozott, en probaltam tanaroknak es az igazgatonak szolni, hogy allitsak le! Utolso csepp a poharba az volt, hogy amikor mentem erte elsirta magat, hogy neki ment a fiu es ugy megtepte a fulet hogy szetszakadt a fulcimpa melleti resze (konkretan a fulcimpa elvalt a fejetol)...
Kint volt a parkban jatszotta a nagyfiut, Nekem elborult az agyam elhajitottam a taskat atugrottam az arkon gyerek probalt menekulni nem jot ossze elkaptam es ugy utottem ami a csovon kifert, ott ahol ertem... Anyjatol apjatol olyan gyors nevelest sose kapott mint tolem... Elkaptam a fulet megtekertem es megmondtam neki, hogy innentol kezdve ha valaki piszkalja ocsemet ot fogom ossze verni erte... senki nem mert hozzanyulni, a fiu nem kotekedett ocsemmel soha! Akik a parkban voltak (akiket akkor is terrorizalt fa moge bujva rohogtek rajta) Szuleinek nem tudom elmondta-e... De gondolom pont annyira foglalkoztak vele mint ezzel a gyerekkel!
Jézusom!
Az én öcsém 10-11 éves volt, amikor kicikizték. Pedig nagyszájú, vagány gyerek, de iskolát váltottunk költözés miatt, ahova nehezen illeszkedett be.
Ennek az lett az eredménye, hogy minden reggel zokogott és nem akart iskolába menni.
A tanár pszichológushoz akarta küldeni, mert a gyerek nem mondta el mi a baj.
Később csak nekem beszélt erről, amikor leültem vele és meséltem neki én is sérelmekről az életem során és hogy az emberekkel/gyerekekkel nem könnyű.
Majd elmondta, hogy milyen undorítóan bánik vele egy LÁNY! Bementem, előttem állt egy akkor 11 éves lány, SZŐKÍTETT MELÍR TINCSEKKEL, MŰKÖRÖMMEL!
Elkezdtem cikizni nyilvánosan a folyosón, majd láttam könnybe lábadt a szeme. Elmondtam neki, hogy nem akartam megbántani, de most érzi azt, amit az én öcsém minden áldott nap miatta! És hogy nem kell, hogy jóba legyenek, de ezt a stílust sűrgősen fejezze be, különben minden áldott nap bejövök és ezt fogom tenni!
Nem vagyok erre büszke, imádom a gyerekeket, nem bántanék egyet sem, de nem volt más megoldás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!